Alex Rins (Estrella Galicia 0,0 ') ha sumat la seva cinquena victòria de la temporada al Gran Premi Iveco d'Aragó. El barceloní s'ha imposat en un altre ajustat final de carrera a Maverick Viñales (Team Calvo). Alex Márquez (Estrella Galicia 0'0) ha completat el podi i Luís Salom cedeix una mica més de terreny en la general del campionat en acabar avui en quarta posició.

Marc Márquez guanya al circuit de Motorland

Marc Márquez (Repsol Honda RC 213 V) ha superat tots els problemes que li han aparegut durant el Gran Premi d'Aragó disputat al complex Motorland d'Alcanyís per aconseguir la seva sisena victòria de la temporada i ampliar així l'avantatge en la classificació provisional del Mundial.

Durant la cursa, el pilot de Cervera ha intentat imposar el seu ritme però Lorenzo ha sapigut aguantar la pressió de la situació esperant potser la seva opció de tornar a avançar-per aconseguir la que hauria estat la seva sisena victòria de la temporada i la tercera consecutiva però Márquez ha trencat finalment aquesta ratxa.

Terol s'imposa en Moto2

L'espanyol Nicolás Terol (Suter) ha sumat la seva segona victòria de la temporada en aconseguir un contundent triomf al Gran Premi d'Aragó de Moto2 que s'ha disputat al complex Motorland d'Alcanyís i que ha dominat de principi a fi.

Terol, autor del millor temps d'entrenaments, no ha deixat ni un indici de dubte de la seva superioritat tant en entrenaments com en carrera, en superar amb suficiència a tots els seus rivals.