24 de setembre de 2013
24.09.2013

Salt, referent mundial del caiac

L'èxit del Salt Kayak Festival amb figures internacionals com James Bebington o Eric Deguil a més dels locals Joaquim i Núria Fontané o Gerd Serrasolses consoliden el parc de La Pilastra

24.09.2013 | 19:13
Un moment de la prova d´estil lliure.

El Parc d'Aigües Braves de La Pilastra es consolida com un referent del món del piragüisme després de l'èxit del Salt Kayak Festival d'aquest passat cap de setmana. En l'àmbit esportiu palistes reconeguts internacionalment com els francesos Eric Deguil, Mathieu Dumoulin i Alexandre Besseau o de l'anglès James Bebington van tenir molts problemes per plantar cara als referents locals Joaquim i Núria Fontané i Gerd Serrasolses. Gerd Serrasolses va guanyar dissabte el kayakcross, mentre que Núria Fontané va ser segona per darrere d'Alícia Casas. En freestyle, el saltenc Joaquim Fontané es va imposar per davant de les estrelles de fora mentre que Núria Fontané sí que va ser la millor en aquesta disciplina per davant de Pauline Sourrouille.
Fora de l'aigua, un total de 25 produccions internacionals es varen presentar a l'International Kayak Film Festival. El noruec Erik Garmo va guanyar amb el seu video Cold mentre que els germans Gerd i Aniol Serrasolses es varen emportar el premi del públic amb Stikine, un treball amb ells de protagonistes en el descens d'aquest perillós riu canadenc. Diumenge, més de 100 palistes varen participar en la concentració a les ?aigües del Ter.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook