Un gol local al primer minut i l'empat al minut 3 feien preveure un partit amb moltes dianes. Però la cosa es va quedar així. Vilafranca i Figueres van oferir un partit poc vistós que va acabar amb un empat que els dos equips donen per bo.

Els de Vilafranca del Penedès van protagonitzar una arrencada elèctrica en què els de casa es van avançar aviat al minut u i Marc Mas va contestar just al cap de dos minuts. La pilota no va tornar a entrar al fons de cap porteria i es va passar més estona a l'aire que a la gespa. Tot i que el Figueres va intentar posar-hi el bon joc, al final l'empat es va donar per bo ja que les ocasions de gol no arribaven.

L'inici del partit va ser fred per les baixes temperatures i l'escàs ambient a la graderia, però va tenir un inici ben elèctric. El primer gol el va fer el local Domínguez, que al segon pal va enviar la pilota a la xarxa amb la dreta una pilota caiguda del cel pentinada cap enrere per Alforcea just al minut 1. La Unió però va saber reaccionar i, en l'acció següent, Marc Mas va fer l'empat a un també amb el peu dret.

Els unionistes, conjurats per combatre el joc més que directe dels de casa, van haver de patir a la defensa ja que van concedir nombrosos llançaments de falta. Els empordanesos també haurien pogut treure benefici d'aquesta fórmula, però els tirs de Guillem Cornellà no van arribar a bon port. Sense poder combinar amb èxit, les ocasions del Figueres a la primera part van ser un parell de rematades al primer pal, de Ricard Ferrer, en un córner al minut 7 i de Teixi abans de marxar als vestuaris. El Vilafranca, per la seva banda, es va fer un tip de penjar pilotes a l'àrea de Reig. No obstant, els dos intents de l'equip local van arribar des de terra, en un xut alt de falta de Puchi i un tir de Naca amb la cama esquerra.

A la segona meitat va faltar el bon joc però les ocasions van arribar per als dos equips. Les de la Unió van ser protagonitzades per Marc Mas i Teixi mentre que el Vilafranca va tenir més empenta al tram final. El marcador, però, no es va moure.