Bosna Sarajevo - fc barcelona

? Bosna Sarajevo: Martinovic (Tartar (m.34); Vrazalic (3) Mejdic (6), Pazin (1), Mesaric, Tojcic (2), Cacik -equip inicial- Terza (2), Halibegovic (1), Arapovic, Gorenac (1) i Jusufovic (1). ? FC Barcelona Intersport: Saríc; Víctor Tomás (5), Nagy (4), Noddesbo (5), Jernemyr, Raúl Entrerríos (3), Ugalde (4) -equip inicial- Aguirrezabalaga (6), Igropulo (3), Juanin (5), Sarmiento (1), Morros (1), Oneto (1), Rocas (5) i Sjostrand (p.s.) ? àrbitre: Ferenc Bonifert i Viktor Olah. Van excloure esaric (m.8 i 48), Medic (m.13), Vrazalic (m.18), Tojcic (m.42) i Terza (m.56) del Bosna, i Oneto (m.20) i Noddesbo (m.39) del Barcelona. ? parcials. 3-3, 4-7, 4-11, 5-14, 6-19, 9-21 (descans), 10-24, 12-27, 13-32, 14-37, 16-40 i 17-43 (final)

El Barça va finalitzar la primera volta de la Lliga de Campions com a líder invicte del Grup A després de vèncer a Sarajevo el HC Bosna per 17-43 en un partit que va semblar més aviat un entrenament per als blaugrana. Sense forçar la màquina, ja que Xavi Pascual va dosificar tots els seus efectius, deixant fora de la convocatòria Cedric Sorhaindo i tenint Sharhei Rutenka a la banqueta sense jugar, el Barça va desmuntar un rival molt inferior, amb moltes baixes i que, a més, perdia als nou minuts el seu màxim golejador, Amir Cakic, després d'un xoc amb la defensa blaugrana.

L'extrem gironí Albert Rocas va anotar cinc gols en un partit plàcid per als catalans, que demostra el potencial que té aquest any l'equip de Xavi Pascual.