Després de l'ensopegada de dissabte a Riazor, el Sather Blanes canvia de xip i se centra en preparar el seu debut a la Copa CERS d'aquesta temporada. Els selvatans són l'únic equip gironí que participa en competició europea i ho fan amb l'ambició de firmar-hi una gran actuació. El primer partit serà dissabte que ve a les 8 del vespre, a casa, contra el Saint Omer francès. La tornada està programada pel 17 de desembre.

El Sather Blanes és cinquè classificat a l'OK Lliga i després del bon inici de temporada, aspira a fer també una bona estrena en la competició europea. De fet l'OK Lliga s'atura el proper cap de setmana per la disputa de tornejos internacionals. El proper partit a casa de l'equip de Ramon Benito serà contra el Barça, colíder juntament amb el Liceo.

Precisament aquest derbi català ha sigut l'escollit per les televisions i es disputarà el dilluns 28 de novembre a les 9 del vespre. Es podrà veure per Esport 3 i Teledeporte. Serà la primera transmissió d'un partit amb representació gironina aquesta temporada.