quart - aqua

quart piscines sant feliu. CINC INICIAL: Basart (13), Puertas (10), Lozano (10), Moisès (3), Joel (14). reserves: Herrera (18), Artigas (4), Martínez (6). tirs lliures: 5/5 triples: 9. Joel (4), Basart (2), Martínez (2) i Moisès. faltes personals: 24. Eliminats: Moisès i Puertas. aqua. CINC INICIAL: Poch (18), Pascal (17), Franc (3), Reyes (21), Viñallonga (3). reserves: Hermoso (5), Puerta (9), Rodríguez (7), Navarro, Peña (7). tirs lliures: 18/25 triples: 10. Poch (4), Pascal (3), Rodríguez, Peña i Viñallonga. faltes personals: 12. Cap eliminat. A Àrbitres: Monclús i Casals P PARCIALS 1 20/22 2 41/46 descans 3 55/77 4 78/90 final

Primera derrota del Quart a casa seva després d'una primera part molt igualada, on cap dels dos equips va aconseguir imposar el seu ritme a la pista. Els primers vint minuts van estar marcats per les alternatives a banda i banda amb un joc ràpid i alegre dels dos adversaris. Al tercer període però, un parcial de 14 a 31 va sentenciar el partit gràcies a una bona defensa dels visitants, més l'encert en el tir exterior anotant quatre triples consecutius. A l'últim quart els locals no es van rendir i van seguir lluitant per escurçar les diferències, però la remuntada no va ser possible aconseguint una derrota digna contra un dels forts de la categoria. El Quart disposa d'una posició còmode ocupant la mitja taula, però els problemes de les lesions poden condicionar el ritme fins a l'aturada de Nadal. Les baixes són homes clau com Montiel i Martínez. Tot i això l'equip segueix amb ganes i animat per tirar endavant i encarar els propers partits.

castellar a - blanes a

castellar. CINC INICIAL: García (12), Cigal (9), Esteve (2), Cadafalch (15), Parceriza (26). reserves: Comellas, Utrina (6), Pino (3), Cobo (7), Carrasco (3). tirs lliures: 21/30 triples: 8. Parceriza (4), Cadafalch (3) i Pino. faltes personals: 20. Eliminat: Comellas. blanes. CINC INICIAL: Torrent, Sima (16), Palomino, E. (2), Rebollo (8), Palomino, S. (29). reserves: Bravo (10), Vicente (2), Ribera (3), Torrentó (4), Seira. tirs lliures: 7/15 triples: 7. Bravo (2), Sima (2), Palomino, S. (2) i Rebollo. faltes personals: 26. Eliminats: Bravo i Palomino, E. A Àrbitres: Hernando i Subirats P PARCIALS 1 16/18 2 35/42 descans 3 59/57 4 83/74 final

El Blanes va encarar el partit amb les baixes d'Escrihuela i Roca i a la pista s'hi van sumar dos lesionats més, Torrent i Vicente. Tot i això els visitants van lluitar fins al final arribant al minut 38 amb un 73-70 i tot per decidir, però l'estat físic dels jugadors del Blanes estava al límit amb només set fitxes disponibles. Els darrers minuts van fallar pràcticament tots els tirs, mentre que el Castellar ho anava aprofitant a base de tirs lliures. El Blanes està passant per una situació complicada i patint a la categoria fruit de la poca continuïtat a causa de les lesions que els ha impedit treballar en bloc. Les derrotes contra el Vic i el St. Adrià els van crear un espiral de desconfiança i desànim.