girona b-collblanc torrassa

girona b. CINC INICIAL:

Serra (10), Bataller (13), Camós (8), Alarcon (13), Gatell (16). reserves: Agustí, Pujols, Mbappre (8), Vila, Mas, Vila, Acosta (9). tirs lliures: 15/23. triples: 6 (3 Bataller, 2 Serra i Camós). faltes: 24. Eliminat: Gatell, m.35. ? collblanc. CINC INICIAL: Carrera (8), Juan, Balague (3), N'Diaye, Cairo (17). reserves: Mestres (16), Crespo, Pérez (7), Didac Pérez (8), Vall-Llobera (20). tirs lliures: 14/19. triples: 3 (3 Cairo). faltes: 22. Eliminat: Vall-Llobera. A Àrbitres: Olivares i Padrós. P PARCIALS 1 24/12 2 40/32 3 47/55 4 71/71 P 77/79

El Girona B va encaixar ahir la tercera derrota de la temporada a Fontajau, la segona consecutiva a la pròrroga després de caure la setmana passada contra el Montcada (83-86) i ahir contra el Collblanc Torrassa per 77-79. Tot i que els de Raül Galobardes van sortir amb la directa posada i a la fi del primer quart ja doblaven el marcador (24-12), els visitants no van tardar massa en reaccionar. Al segon període, els blanc-i-vermells van desaprofitar l'oportunitat de deixar el partit vist per sentència. D'aquí s'explica el 40-32 del descans.

Però a la represa, el Collblanc Torrassa va carregar fort amb defensa, mentre el Sant Josep B va abusar massa del tir exterior. D'aquí el dur parcial de 7-23 que deixava el marcador 47-55 a deu minuts del final. A l'últim quart el guió va ser d'igualtat, malgrat que a segons del final, els de Fontajau haurien pogut deixar el partit sentenciat en cas d'haver transformat dos tirs lliures que haurien portat una diferència de +4. Però no va ser així, i els gironins van veure com Sergi Pérez posava l'empat a 71 que ?obli?gava a jugar la pròrroga. En els cinc minuts afegits, es va demostrar que l'experiència és un grau. Al final 77-79.