coinasa liceo-sather blanes

coinasa liceo: CInc inicial. Xavier Malian, Josep Lamas, Eduard Lamas, Jordi Bargalló, Ricardo Da Silva. reserves. Jose Pascual, Sergio Miras, Tiago Da Costa, Antonio Pérez. ? sather blanes: CInc inicial. Kimi Ridaura, Lluís Teixido, Javier Armengol, Jaume Llaverola, Josep Mª Selva. reserves. Enric Nuñez, Joan Manuel Grassas, A. Ridaura. ? àrbitres: Ribo Navarro i Martínez Cancelo. Van mostrar targeta blava a Jordi Bargalló (Liceo) G gols. 1-0, m.10, Josep Lamas; 2-0, m.18, Jordi Bargalló; 2-1, m.28, Lluís Teixidó; 2-2, m.33, Kimi Ridaura; 2-3, m.37, Jepi Selva, 3-3, m.40, Bargalló; 4-3, m.48, Lamas.

El Sather Blanes va deixar escapar ahir una magnífica oportunitat de guanyar a una de les pistes més complicades de l'OK Lliga, la d'un Liceo que al final va fer valer la seva superioritat per endur-se la victòria. Tot i que els gallecs van començar molt forts (2-0, m.18) i amb la sensació que el Blanes podia encaixar un cabàs de gols, la realitat diu que els homes de Ramon Benito van posar-se la granota de treball al descans. I és que amb només tres minuts de la represa, els de la Costa Brava van escurçar diferències amb un gol de Lluís Teixidó al 28'. Minuts més tard (33') va ser Kimi Ridaura qui empatava. Però el millor va arribar al m.37, quan Jepi Selva posava el Blanes per davant. Però l'alegria va durar poc. Els últims 13 minuts van ser locals i amb un tres i no res es va passar del 2-3 al 4-3 definitiu que deixava la victòria a Galícia.

noia-shum grupo maestre

noia freixenet. CInc inicial. Francesc Bargalló, Aleix Esteller, Jordi del Amor, Joan Freixas, Xavier Puigbi. reserves. Jaume Farres, Eloi Mitjans, Antonio Sero, Pau Bargalló, Josep Oriol Bargalló. ? shum grupo maestre. cinc inicial. Guillermo Domínguez, Jordi Bartres, Albert Soler, Joan Castañe, Marc Roca. reserves. David Gelma, Xavier Aldrich, David Plaza, Ruben Fernández, Marc Grau. ? àrbitres: Sanz Rodríguez i Moreno Tudela. Van mostrar targeta blava a Joan Freixas (Noia Freixenet). G gols. 1-0, m.1, Jordi Del Amor; 1-1, m.32, David Plaza; 1-2, m.46, David Plaza; 2-2, m.46, Antonio Sero.

Valuós empat. El Shum Grupo Maestre Maçanet va sumar ahir un punt d'or. L'equip que jugava a la pista d'un dels clàssics de l'OK Lliga va saber capgirar un 1-0 molt matiner (1') de Jordi Del Amor. De fet, al minut 32, David Plaza feia el seu segon gol de la tarda per posar l'1-2 que donava molt bones sensacions a l'equip de Maçanet de la Selva. Però malauradament a quatre minuts del final (46') Antonio Sero marcava el 2-2 final.