Pintures Llorente, professionalitat i qualitat al teu servei des de fa 45 anys

L’empresa està especialitzada en pintura artesana, envelliment de fustes, manteniment, restauracions i en l’aplicació de les darreres novetats, com els aïllants Zeramic Extrem, sense renunciar al seu caràcter tradicional

Ginea, un dels últims treballs de Pintures Llorente. | IRENE ROÉ

Ginea, un dels últims treballs de Pintures Llorente. | IRENE ROÉ / redacció. llers

Empordà

Amb quaranta-cinc anys de trajectòria professional, Joan Llorente és la cara visible d’una empresa que garanteix resultats, especialitzada en pintura artesana, envelliment de fustes, manteniment, restauracions i l’aplicació de les darreres novetats del mercat, sense renunciar al seu caràcter tradicional.

Centre de salut femenina Ginea, pintat per Llorente | IRENE ROÉ

Centre de salut femenina Ginea, pintat per Llorente | IRENE ROÉ / redacció. llers

A l’avantguarda de les noves tècniques i materials del mercat, Pintures Llorente ofereix el revestiment amb microciment, un producte decoratiu que ofereix molts avantatges i és ideal per a ús interior i exterior, per a parets, sostres o terres. A més, és fàcil de netejar i mantenir-lo en bones condicions.

Microciment sobre rajoles velles. | PINTURES LLORENTE

Microciment sobre rajoles velles. | PINTURES LLORENTE / redacció. llers

Tanmateix, també disposa del tractament amb la pintura Zeramic Extrem. Una línia de productes basada en la tecnologia que va desenvolupar la NASA per al revestiment de les llançadores dels coets espacials amb l’objectiu que aconseguissin aguantar les temperatures extremes. Aplicant-la en superfícies exteriors, la pintura actua impedint la fuga energètica de la llar amb la seva capa envoltant tèrmica. En interiors, evita les pèrdues de fred o calor, tot assegurant una temperatura molt més estable sense variacions. En temps de fred, la fórmula actua com a barrera tèrmica, evitant les fugues dels calefactors i energia. En les èpoques càlides, també, proporciona un nivell òptim de confort reduint la pèrdua de climatització.

Manteniment a l’Hotel Can Xiquet a Cantallops.  | PINTURES LLORENTE

Manteniment a l’Hotel Can Xiquet a Cantallops. | PINTURES LLORENTE / redacció. llers

El Zeramic Extrem Titanium Plus és un aïllant tèrmic elàstic per a suports verticals. Un cop aplicat tant dona propietats aïllants, efecte Climalit, com corregeix les fresses per impacte eco o reverberació. Es pot usar tant a l’exterior com a l’interior. Per la seva banda, el Zeramic Extrem Rubber Antifisures és un revestiment per a façanes, patis interiors o qualsevol mena de superfície vertical. És superelàstic, antifisures, hidròfug i impermeabilitzant.

A més, la polivalència i el recorregut del grup humà que conforma Pintures Llorente permet oferir les màximes garanties, tant en projectes particulars com enfocats a l’empresa, amb solucions des de la seva seu de Llers, fins a tota la província de Girona. En aquest sentit, els últimes treballs de l’empresa són en el centre de salut femenina Ginea i el restaurant i hotel Can Xiquet, entre altres treballs per a particulars.

ADREÇA: Baixada Hostalets, 6

TELÈFON: 659 029 356

CORREUpinturesllorente@gmail.com