Humitat-Stop proposa el mètode més eficaç per resoldre les humitats

L’HS-221 funciona a través d’una sèrie d’ones electromagnètiques que són completament innòcues per a les persones, els animals i les plantes i està certificat internacionalment per la Comunitat Europea

La seu de l’empresa Humitat Stop a Figueres.  | BORJA BALSERA

La seu de l’empresa Humitat Stop a Figueres. | BORJA BALSERA / redacció. figueres

Empordà

De la manera menys inesperada, apareixen humitats i comencen els maldecaps. Aquest és un problema que s’ha de resoldre amb la màxima rapidesa possible abans no en generi més.

Les partícules van pujant per les parets, apareixen trencs, desperfectes i la pintura comença a saltar. Davant d’això existeix una solució molt efectiva que està a l’abast de tothom. L’empresa Humitat-Stop disposa d’un sistema científic molt efectiu per solucionar aquest problema: l’HS-221. Es tracta d’un sistema electrofísic sense fils, que elimina l’origen de les humitats per capil·laritat, de forma definitiva, ràpida, i sense necessitat de fer obres.

«Aquest sistema és més barat que les solucions tradicionals», explica l’expert Antoni Pagès que dirigeix el negoci de Figueres, tot recordant que «quan no hi ha ni gota d’humitat a la llar, la propietat esdevé més revalorada, confortable, i s’hi viu millor», basant-se en la seva experiència.

L’empresa Humitat Stop ara també t’ajudarà a resoldre un altre problema, el de la calç. Disposen d’un sistema anomenat Micronitzador Cal-Stop. Aquesta és una solució que elimina de forma definitiva i ràpida la calç de les canonades i els electrodomèstics per capil·laritat. L’equip es pot instal·lar de manera senzilla, ja que no s’ha d’intervenir en les canonades. El sistema emet un camp electromagnètic a l’aigua que entra a l’habitatge. Així destrueix els grumolls en suspensió de l’aigua i aquest procés fa que l’aigua sigui més suau.

ADREÇA: carrer Muralla, 12. Figueres

TELÈFON: 678 323 / 972 563 418

WEB: www.humitat-stop-girona.com