Plana Fàbrega són especialistes en seguretat i telecomunicacions

Sota el lema Junts fem equip, Plana Fàbrega ofereix els seus productes i serveis a particulars, empreses, instal·ladors i administracions

Aquest mes de febrer l’empresa ha obert una delegació a Figueres

La botiga de Plana Fàbrega al carrer Borrassà, número 3. | PLANA FÀBREGA

La botiga de Plana Fàbrega al carrer Borrassà, número 3. | PLANA FÀBREGA / redacció. figueres

Empordà

Plana Fàbrega és una empresa especialitzada en subministrament de material elèctric, il·luminació, telecomunicacions, subministrament i instal·lació de sistemes de seguretat que ha obert recentment una botiga a la ciutat de Figueres, al carrer Borrassà, 3. A la companyia l’avalen més de 60 anys d’experiència en el sector i es caracteritza per oferir el millor servei de proximitat. A més, té una vintena de punts de venda a diferents punts de Catalunya i Espanya.

Sota el lema Junts fem equip, Plana Fàbrega ofereix els seus productes i serveis a particulars, empreses, instal·ladors i administracions. També treballen conjuntament amb altres professionals, com enginyeries, constructores, arquitectes, etc., assessorant i subministrant el material, donen suport en el muntatge, fan postes en marxa i homologació. L’instal·lador elèctric executa tots els cablejats de l’obra i Plana Fàbrega instal·la tots els elements actius o equips necessaris.

Sistemes de seguretat

Els productes i sistemes de seguretat de Plana Fàbrega destaquen perquè no apliquen solucions monoproducte. Cada client té unes necessitats diferents, així que ofereixen sistemes versàtils, adaptant el nivell de seguretat en funció del que necessita cada client. Segons això, dissenyen un sistema d’intrusió específic. Però sempre tenint present que el millor és anar un pas per endavant i evitar les intrusions i les situacions de perill. Per això treballen amb sistemes de seguretat efectius però sobretot dissuasius.

Estan especialitzats en sistemes de vídeo vigilància. Utilitzen la tecnologia de vídeo anàlisi integrat. Les alarmes d’intrusió que extreuen la informació útil de les imatges de les càmeres de seguretat i fan servir uns algoritmes que aconsegueixen més precisió i eficàcia i tenen les taxes més baixes de falses alarmes del mercat.

Si es verifica la intrusió el sistema permet activar dispositius dissuasius com llums d’emergència, missatges pregravats, entre altres-A més, l’empresa disposa de la seva pròpia central receptora d’alarmes, que funciona 24 hores al dia els 365 dies de l’any des de Barcelona.

Ofereixen una especialització en vídeo anàlisi, amb tecnologia pròpia provada durant molts anys avalada amb molts casos d’èxit. Adaptables i escalables tant a empreses d’enormes dimensions com a la seva llar, amb una especial cura per la privacitat. A més, s’ocupen dels manteniments preventius i correctius necessaris que sempre inclouen com a mínim una visita presencial anual d’un tècnic.

Telecomunicacions

També ofereix diversos serveis de telecomunicacions com: Antenes TDT i SAT; cablejat, porters i videoporters; i també sistemes de control d’accessos amb targetes, escàner biomètric, amb codi..., útils per a empreses, aparthotels, administracions, entre altres. A més, també ofereixen la venda i instal·lació d’aparells audiovisuals i de sonorització d’espais.

Contraincendis

Pel que fa a contraincendis, la seva estructura els permet arribar a qualsevol lloc, fins i tot a les grans instal·lacions industrials, de vital importància en tota activitat empresarial. Poden protegir-les i mantenir-les complint exhaustivament amb tota la normativa legal.

ADREÇA: carrer Borrassà, 3

CORREUpffigueres@planafabrega.com

WEBwww.planafabrega.cat