Salud

MejoresDoctors llança l'edició 2024 que compendia els millors metges i cirurgians d'Espanya

És una plataforma per trobar els millors especialistes que exerceixen a hospitals d'Espanya, tant públics com privats

MejoresDoctors lanza la edición 2024 que compendia a los mejores médicos y cirujanos de España.

MejoresDoctors lanza la edición 2024 que compendia a los mejores médicos y cirujanos de España. / Servimedia

Servimedia

MejoresDoctors.com surt a llum amb la seva Edició 2024, el primer i únic compendi dels millors metges i cirurgians que exerceixen a Espanya, “referents en la seva especialitat; definit des de la màxima independència, qualificat per una exigent metodologia pròpia i verificat per criteris qualitatius”, assenyalen des de la plataforma, el propòsit de la qual és “oferir als pacients la guia més completa, detallada i verificada per conèixer en profunditat els millors professionals sanitaris en prevenció, diagnòstic i tractament per tal d'assegurar la millor referència mèdica en moments decisius de la vida”.

MejoresDoctors.com ha elaborat aquest primer llistat de professionals referents a les seves respectives disciplines medicoquirúrgiques que exerceixen en centres hospitalaris espanyols sota la màxima independència i total confidencialitat, cosa que el fa no estar sotmès a interferències comercials ni a pressions sectorials. El responsable de l'elaboració és el Consell Rector i l'Equip Tècnic de Millors Doctors, que juntament amb un Panell Acadèmic-Professional i un partner especialitzat en mistery shopper contrasten i renoven periòdicament el compendi de doctors.

L'edició 2024 arrenca amb un total de 350 professionals de 27 especialitats diferents de la sanitat pública i privada que, moltes vegades, exerceixen simultàniament en totes dues. Una llista a la qual s'aniran incorporant en els mesos vinents nous facultatius, tots líders en les seves àrees d'activitat sanitària respectives, així com noves especialitats i subespecialitats.

Les disciplines que figuren avui dia, a les quals s'aniran sumant noves especialitats i subespecialitats, són Al·lergologia, Angiologia i Cirurgia Vascular, Cardiologia, Cirurgia Cardíaca, Cirurgia General i de l'Aparell Digestiu, Cirurgia Oral i Maxil·lofacial, Cirurgia Plàstica, Estètica i Reparadora, Cirurgia Toràcica, Dermatologia, Endocrinologia i Nutrició, Ginecologia i Obstetrícia, Hematologia i Hemoteràpia, Immunologia, Medicina Interna, Medicina de l'Educació Física i l'Esport, Nefrologia, Pneumologia, Neurocirurgia, Neurologia, Oftalmologia, Oncologia , Pediatria, Psiquiatria, Traumatologia i Cirurgia Ortopèdica i Urologia.

Compendi independent

"MillorsDoctors no manté cap relació amb els metges i cirurgians recomanats als pacients. Per això, no atén cap petició de reunió, ni respon a preguntes concretes. No obstant això, sí que valora totes aquelles sol·licituds d'inclusió en el compendi realitzades pels metges", assenyalen des de la plataforma, que compta amb diverses Certificacions ISO a Espanya que avalen la seva governança.

Tot i que és el Consell Rector i l'Equip Tècnic de Millors Doctors els qui, juntament amb un Panell Acadèmic-Professional i un partner especialitzat en "mistery shopper", fan la selecció d'especialistes, hi ha la possibilitat que els metges que ho considerin presentin la seva pròpia candidatura a través de la pàgina de contacte de MillorsDoctors. A més, és possible enviar els articles mèdics que desitgin sobre la seva especialitat i les patologies que abasten, que posteriorment passarà a una fase de recerca i anàlisi qualitativa sobre la informació proporcionada, complementada amb tota mena de fonts obertes i contrastos professionals i sectorials.

Un dels distintius de Millors Doctors és que no està sotmès a interferències publicitàries de cap mena ni contempla patrocinis d'actes. No admet publicitat de cap manera ni pressions sectorials, ja que, per a la selecció de facultatius, es basa únicament en la trajectòria, prestigi, mèrits i recomanacions doctor-to-doctor, així com testimonis de pacients verificats i contrastables.

Continua actualització

Per tal de ser un referent per als pacients, entre els principis de MillorsDoctors hi ha el de mantenir la plataforma web actualitzada en benefici de totes les persones que hi accedeixin a la recerca d'informació de valor i, així, propiciar la millor presa de decisions vinculades amb la seva salut. S'aniran sumant nous professionals de referència, una vegada el Consell Rector hagi comprovat i verificat els criteris qualitatius d'acord amb la seva especialitat.

Per això, a més de contenir la fitxa completa dels millors doctors que formen part de la primera edició, la plataforma compta amb informació de valor afegit per al pacient, com són articles mèdics sobre patologies relacionades amb les especialitats actualment presents a MillorsDoctors. Els mateixos sanitaris poden proposar també a través del lloc web les seves tribunes o casos d'èxit en benefici de les persones que busquen informació del seu interès.