Juanola i Bassedas t’ofereix assegurances que funcionen i s’adapten al teu projecte

Disposen de productes per a nàutica, empreses, patrimoni, responsabilitat civil i personals

Enric Juanola, gerent i director tècnic de Juanola i Bassedas.  | JUANOLA I BASSEDAS

Enric Juanola, gerent i director tècnic de Juanola i Bassedas. | JUANOLA I BASSEDAS / redacció. figueres

Empordà

La corredoria d’assegurances Juanola i Bassedas té una àmplia experiència en l’assessorament empresarial, ofereix simplicitat i concentra serveis de forma personalitzada. L’objectiu és buscar la integració de les assegurances, estalviant desplaçament, temps i diners.

Al capdavant de l’empresa hi ha Enric Juanola, Gerent i director tècnic, mediador col·legiat a Girona, amb més de 37 anys d’experiència assessorant.

En els últims anys la societat ha canviat i la majoria dels negocis han vist com la seva facturació s’ha reduït, afectant els beneficis. En conseqüència «si vens menys, el risc de responsabilitat també s’ha reduït». Per això, segons Juanola «mantenir els contractes d’assegurances tal com són, seria una temeritat per part teva, atès que si tot s’ha reduït, també és lògic que es redueixi el cost de les teves pòlisses».

En aquest sentit, des de Juanola i Bassedas proposen revisar les despeses de gestió, per adequar-les en l’actualitat, no deixar cap cobertura o garantia a l’atzar. «Reduir les despeses sí! Però ajustades a les característiques del negoci».

Si ets emprenedor i decideixes fer un pas més i contractar els seus servies, «aconseguiràs la integració de les assegurances. També oferim un assessorament molt personalitzat i exclusiu. Tindràs cobertures específiques i no simplement pòlisses. Els clients que confien en la nostra gestió se senten recolzats», destaca Enric Juanola.

Si hi ha tants tipus d’assegurances, és perquè els accidents passen de debò i no els pots evitar. Però sí que pots reduir el seu impacte amb una cobertura a mida i específica per a tu en funció de les teves necessitats de protecció. «Comenta’ns el que necessitis i t’ajudarem a trobar la millor opció», explica el gerent.

La falta de previsió de cobertura ens fa recordar: «això, a mi no em passarà...», «Ho he de consultar…», «ara no tinc temps per mirar-ho…».

Doncs bé, nosaltres estem aquí per ajudar-te a ser previsor: «i Si t’hagués escoltat?», «i Si t’hagués fet cas?»,«i si l’hagués contractat?».

ADREÇA: carrer Vilafant, 26. Figueres

TELÈFON: 972 514 009

WHATSAPP: 615 386 168

WEB: www.juanolabassedas.cat