Saiga, tot per als professionals de la terra i de l’aigua

L’empresa incorpora nous serveis com el lloguer de maquinària, el tractament amb drons o la venda en línia

Fa més de 50 anys que es dedica a aportar solucions al món agrícola i ramader. | SAIGA

Fa més de 50 anys que es dedica a aportar solucions al món agrícola i ramader. | SAIGA / redacció santa llogaia d’àlguema

Emporda.info

El nom de Saiga és molt present en el sector agrícola i ramader de les comarques gironines. Fa més de 50 anys que es dedica a aportar solucions en aquests camps i, des dels seus inicis i a mesura que han anat canviant les necessitats, ha incorporat nous serveis en la seva oferta. És així com l’empresa ha anat creixent i, de la primera botiga del carrer Vilallonga de Figueres, ha passat a tenir diverses seus al territori català. Amb el temps, Saiga també s’ha convertit en una empresa referent pel que fa a les aplicacions hidràuliques, l’obra civil i el sector de la jardineria i els espais verds. I és que l’esperit de l’empresa ha estat sempre el de trobar solucions per als clients, fet que els ha portat a desenvolupar nous coneixements fins a tenir la capacitat de donar servei als professionals de la terra i de l’aigua en totes les etapes dels projectes. D’aquí és d’on ha sorgit el nou lema de l’empresa, «Saiga, terra i aigua», basat en dos elements decisius en la producció de vida i també de gran abast.

Fa poc més d’un any que Saiga ha iniciat un procés de renovació que ha coincidit amb un relleu generacional en la direcció de l’empresa. Amb la mateixa voluntat d’innovar que en les etapes anteriors, no ha tardat a incorporar nous serveis que ja estan funcionant. La tecnologia dron al servei de l’agricultura i dels espais verds ha estat un dels primers a posar-se en marxa amb l’aplicació de tractaments, la detecció de malalties o plagues o el control del punt òptim de la collita i la capacitat de treballar com a gran aliat de l’agricultura de precisió. Així mateix, i amb la voluntat de resoldre la demanda dels clients, ara engega també un servei de lloguer de maquinària per als professionals de la jardineria i els espais verds, l’agricultura i els treballs forestals.

La nova direcció no ha volgut perdre l’oportunitat d’entrar en el mercat en línia i, en aquests moments, ja està ultimant els detalls d’un comerç electrònic on tant professionals com particulars podran tenir accés als materials i les eines que necessitin sense haver de dirigir-se a la botiga física, una assignatura fins ara pendent i que l’empresa volia fer realitat.

Finalment, i amb l’objectiu de fer arribar als clients les novetats del sector, Saiga ha recuperat les jornades temàtiques per a professionals amb la col·laboració de primeres marques del mercat, com la jornada d’espais verds que va tenir lloc la setmana passada al Celler Espelt. Per altra banda, i com a novetat dins d’aquest espai dedicat a compartir coneixement, organitza xerrades divulgatives i pràctiques amb la finalitat de resoldre dubtes al públic particular, com la que ja es va portar a terme sobre reg o la que es farà a finals de mes sobre com tenir un hort més productiu.

A més de la incorporació d’aquests serveis, Saiga continua evolucionant i innovant en sectors estratègics per a l’empresa, com són el disseny de sistemes de reg eficient i hidràulica i l’assessorament en gestió integrada de plagues per a l’agricultura i la jardineria.

ADREÇA: carretera N-II A, km 1,4

TELÈFON: 972 671 999

WEBwww.saiga.es