IVECO ZFAS - Tallers Dièsel Catalonia disposa d’una àmplia oferta de vehicles d’ocasió i seminous

Tota la seva flota està revisada i certificada per IVECO ZFAS, el manteniment està al dia i tenen garantia del fabricant a nivell europeu amb cobertura d’un any

L’entrega és immediata i amb possibilitat de finançar la compra

L’equip d'IVECO-ZFAS -Taller Diesel Catalonia de Figueres.  | JUANJO ALFONSO

L’equip d'IVECO-ZFAS -Taller Diesel Catalonia de Figueres. | JUANJO ALFONSO / redacció. figueres

Emporda.info

Els Tallers Dièsel Catalonia, servei oficial IVECO ZFAS situat a Figueres amb cobertura a tota la província de Girona, disposa del servei Ok Trucks. Aquest està dedicat a la venda i comercialització de vehicles usats. D’aquesta manera el taller disposa d’una àmplia oferta de furgonetes d’ocasió seminoves i de quilòmetre zero, tant convencionals com equipades amb frigorífic.

Tota la seva flota està revisada i certificada per IVECO ZFAS. Amb el manteniment al dia i garantia del fabricant a nivell europeu amb cobertura d’un any. Un dels punts diferencials de Tallers Dièsel Catalonia és que l’entrega és immediata, i ofereixen la possibilitat de finançar la compra amb o sense entrada inicial fins a 60 mesos.

Pel que fa a la marca Ok Trucks d'IVECO-ZFAS, aquesta està present a més de 20 països, i compta amb un equip de professionals en el sector que dona suport als clients tant en l’elecció del vehicle que més s’adeqüi a les seves necessitats per obtenir la millor relació qualitat preu.

Furgonetes d’ocasió a Tallers Diesel Catalonia | TALLERS DIESEL CATALONIA

Furgonetes d’ocasió. / IVECO ZFAS - TALLERS DIESEL CATALONIA

En cas que tingui algun problema amb el vehicle la marca disposa d'un servei gratuït vint-i-quatre hores. A més tots els tallers IVECO ZFAS ofereixen una ajuda ràpida i senzilla es trobi on es trobi el client amb la garantia de ser atès per personal competent i proper.

Manteniment de vehicles

Tallers Dièsel Catalonia és un referent en reparacions i manteniment de vehicles industrials, sota el paraigua de la marca IVECO ZFAS. Disposa de servei d’assistència a la carretera a tota la província de Girona i té tres vehicles totalment equipats per donar resposta d’una manera ràpida i efectiva.

Al capdavant de la companyia hi ha la tercera generació de la família Porterias. Una representació de la proximitat i atenció personalitzada que resulten una de les claus de l’empresa en el seu sector. I és que una de les prioritats per als responsables de l’empresa és, sens dubte, aconseguir la màxima satisfacció del client, havent ofert la solució exacta i adaptada a les seves necessitats del moment. Una prioritat que es reflecteix en què cada dia més professionals del transport confien en la marca.

Ampliació el 2021

Per altra banda, l’any 2021 l’empresa va decidir invertir en el seu model de negoci a través de l’ampliació dels terrenys exteriors per poder donar un millor servei i una renovació integral de les instal·lacions per complir amb la normativa de la marca IVECO ZFAS i consolidar-se definitivament en el sector. La unió entre les dues marques genera una sintonia perfecta entre la marca comercial i el servei tècnic.

ADREÇA: Avinguda Barcelona, 35 

TELÈFON: 972 50 04 28 - 675 21 45 52

WEB: www.zfas.iveco.es

CORREU: sergil.zfas@rediveco.com