L’Agència Ricart posa a disposició dels seus clients 370 m2 d’oficines

Aquestes oficines permeten donar cabuda als 2 negocis que estan en creixement: assessoria d’empreses i corredoria d’assegurances

Les oficines de l’Agència Ricart.  | EMPORDÀ

Les oficines de l’Agència Ricart. | EMPORDÀ / REDACCIÓ. roses

Emporda.info

El 2008 la gestoria i corredoria d’assegurances Ricart, de Roses, va inaugurar les noves oficines d’atenció al públic. Situades al mateix carrer que l’oficina fundacional, al carrer Arquitecte Gaudí, ben a prop del port de Roses i de l’avinguda Jaume I, una de les més importants de la ciutat.

Aquestes oficines permeten donar cabuda als 2 negocis que estan en creixement: assessoria d’empreses i corredoria d’assegurances. El que diferencia l’Agència Ricart és el coneixement tècnic i legal i la seva trajectòria de més de 35 anys d’experiència. Actualment, a l’agència hi treballen 12 professionals especialitzats en fiscalitat, comptabilitat, laboral i assegurances.

D’aquesta manera es pot complir el seu objectiu, que és poder oferir un servei integral als seus clients i treballar amb les últimes tecnologies disponibles sense deixar de banda la part humana.

A més, un valor afegit és que l’oficina disposa de diversos espais de reunions a disposició dels seus clients, que sumen un total de 370 metres quadrats, «el què molts destaquen és l’amplitud de les sales de reunions. Concretament, la sala de juntes ha permès fer formacions i xerrades en sessions de més de 20 assistents», destaquen els responsables de la companyia. I afegeixen que «és un luxe poder tindre un espai físic professional d’aquestes característiques i estem convençuts que part del creixement en els últims anys ha estat gràcies a aquestes modernes oficines i les facilitats que oferim a les persones que requereixen els nostres serveis».

ADREÇA: carrer Arquitecte Gudí, 15

TELÈFON: 972 154 502

WEB: www.agenciaricart.com