N1 France Espagne Immobilier obre una nova agència al municipi de Roses

El seu equip de professionals acompanyen els clients en tot el procés de compravenda de la propietat

Agència N1  France Espagne Immobilier Prestige a Roses.  | EMPORDÀ

Agència N1 France Espagne Immobilier Prestige a Roses. | EMPORDÀ / redacció. roses

Emporda.info

N1 France Espagne Immobilier és una immobiliària que disposa de quatre agències a la badia de Roses, en els municipis d’Empuriabrava i Roses. En aquesta última població, han obert una nova oficina sota el nom de N1 France Espagne Immobilier Prestige. Aquesta situació privilegiada els permet cobrir una àmplia zona geogràfica.

L’agència compta amb un ampli equip de professionals que us acompanyaran en tot el procés de compra per trobar la casa dels vostres somnis. Per altra banda, el seu servei jurídic, que inclou un advocat i un traductor homologat davant notari, us assistirà en tot moment per comprovar i traduir al francès els documents oficials. També us acompanyaran a la notaria quan firmeu l’escriptura de compravenda i us ajudaran a entendre tota la informació relativa a la compra.

La immobiliària està especialitzada a treballar amb clients francòfons, per tant, podran resoldre tots els vostres dubtes sobre les diferències entre comprar a França o a Espanya. L’agència s’encarregarà de tots els tràmits administratius necessaris per comprar una propietat a Espanya sense càrregues ni preocupacions.

L’objectiu de N1 France Espagne Immobilier és oferir un servei personalitzat i adaptat a cada client per tal que trobeu la propietat que s’ajusti als vostres desitjos i necessitats.

En el seu catàleg, trobareu una àmplia oferta que van des d’apartaments fins a finques que engloben una àmplia gamma de preus. Hi ha des de petites propietats per menys de 100.000 euros fins a grans cases per més de 4.000.000 d’euros. A la seva web, podran trobar i veure fotografies de tota classe d’immobles que tenen en cartera.

Per altra banda, també ofereixen els seus serveis a propietaris que vulguin vendre el seu immoble. Els seus professionals tenen una àmplia experiència en la taxació de cases. Tal com diuen els propietaris de l’empresa «una propietat estimada en el seu valor just té majors possibilitats de ser venuda ràpidament». Podeu contactar amb ells omplint un formulari i es posaran en contacte al més aviat possible. «Tot l’equip de N1 France Espagne Immobilier roman a la vostra disposició per fer un pressupost de la vostra propietat. No ho dubtis i contacta’ns».

 ADREÇA: Avinguda de Rhode, 261 (Roses)

TELÈFON: 972 253 485

WEB: https://www.n1immo.com/ca/

CORREU: <em>info@n1immo.com</em>