Després d'uns mesos des de la seva obertura, Estètic Roses encara la temporada d'estiu amb moltes novetats per oferir als seus clients. Destaquem la incorporació de X- FIT, un equip d'electroestimulació innovador que ajuda a remodelar i tonificar el cos fent treballar directament la musculatura aconseguint així una silueta més definida i esvelta. Per altra banda, segueixen treballant amb els equips de radiofreqüència, cavitació per ajudar a treballar zones més concretes i rebels del nostre cos,i la pressoteràpia per millorar l'aspecte i la mala circulació de les cames. Els seus tractaments sempre són personalitzats i establerts després d'una valoració i un diagnòstic segons necessitat.

A Estètic Roses ofereixen diferents tractaments facials cosmetològics i d'estètica avançada per millorar l'aspecte de la pell així com cuidar-la des del seu interior, Estem parlant de tractaments antiedat per estimular el nostre propi col·lagen i elastina, tractaments oxigenants, antiacne, unificants del to amb vitamina C...

Dins la part més estètica dels seus serveis no podem deixar de banda el servei de manicura i pedicura per lluir unes mans i uns peus ben cuidats durant tot l'any, ja sigui amb l'aplicació d'un esmalt o no, ja que aquest tipus de servei igual que la resta de tractaments o les depilacions, l'ofereixen tant per a dones com per a homes.

A Estètic Roses estan especialitzades en tractaments Làser

El làser Milesman Compact, el més efectiu del mercat, que permet fer el que tractament tot l'any, fins i tot prenent el sol. Làser Blauman, làser dermatològic que tracta les lesions dèrmiques estètiques, sempre sota valoració mèdica. També ofereixen altres especialitats més dirigides a la salut i l'equilibri de cos i ment, com són Fisioteràpia, Osteopatia, teràpia estructural i acupuntura.

Estètic Roses