Roses i la seva àrea d'influència compten amb un nou Punt d'Atenció d'Endesa des de l'1 de febrer. Imar Instal·lacions i Manteniments Arbúcies ha obert les portes per posar a disposició dels usuaris una oficina d'atenció personal, des d'on es poden realitzar tots els tràmits relacionats amb subministraments d'electricitat i gas, modificació de contractes existents i comercialització dels productes oferts per la companyia Endesa.

L'empresa, que acumula una llarga trajectòria i experiència a Blanes i Arbúcies, està situada al carrer Arquitecte Gaudí, 22, cantonada amb Cap Norfeu de Roses. Des d'allà ofereixen servei presencial, amb cita prèvia i ara també per videoconferència.

Punt de servei Endesa a Roses

El nou Punt de Servei d'Endesa a Roses posa a disposició dels seus clients solucions relacionades amb el subministrament de llum i gas, i també d'instal·lacions. Des de l'oficina, tramiten altes i baixes i modificacions dels contractes, però també la contractació de provisionals d'obres, elaboren estudis energètics ajustats a les necessitats dels clients particulars i professionals i, fins i tot, tramiten el finançament d'operacions sense interessos a través d'Endesa.

Energia fotovoltaica

Imar Instal·lacions i Manteniments també té experiència en projectes d'energia fotovoltaica. El seu equip de professionals elabora estudis de viabilitat de la inversió, dissenya el projecte tècnic, dirigeix l'obra i fa les gestions administratives necessàries així com les tramitacions amb la companyia distribuïdora en instal·lacions amb connexió a la xarxa. En cas d'equipaments aïllats, sempre busca la millor solució cost-benefici en funció a la ubicació i tipus d'instal·lació.

El nou Punt de Servei d'Endesa a Roses, a més, posa en marxa punts de recàrrega per a vehicles elèctrics i disposa d'una àmplia oferta en aire condicionat, calefacció i calderes per a tota classe de client. A més, també s'encarreguen del manteniment d'instal·lacions elèctriques i de gas.

Imar Instal·lacions i Serveis Arbúcies

Adreça: carrer Arquitecte Gaudí, 22. Roses

Telèfon: 972 090 164

Web: www.imarsl.com