La carnisseria Sart té els seus inicis en un paller amb horts al seu voltant, anomenat Cal Fusteret, a l'Armentera. Anys més tard es va transformar en el que és ara, una carnisseria, xarcuteria i rostisseria. Ricard Josep Llavallo explica que «la carnisseria és la nova línia de negoci que hem posat en marxa» i està regentada amb el seu fill gran, Albert Josep Puig.

Quan Ricard Josep Llavallo va començar l'ofici de carnisser junt amb la seva mare, Pepi, l'any 1980, no pensava que acabaria a l'Armentera regentant la seva pròpia carnisseria, al costat de la Rosa, amb qui, amb molta il·lusió i treball, preparen els productes que posen al taulell cada dia, fins i tot els diumenges. Ricard Josep també s'encarrega de la compra dels animals als ramaders de la comarca, que sacrifiquen a l'escorxador municipal de l'Armentera garantint, d'aquesta manera, la qualitat i procedència de les carns. Can Curriu de Sant Mori li engreixa la vedella, els porcs arriben de Ventalló, i el pastor Silvestre li proporciona els xais.

Entre altres serveis, ofereixen repartiment a restauració selecta, encàrrecs per correu electrònic, WhatsApp i telèfon, i també a domicili. I també ofereixen un descompte del 2% a les famílies nombroses. La carnisseria és oberta de dilluns a dissabte, de 8.30 a 14 h i de 16.30 a 20.30 h, i el diumenge de 8.30 a 14 h. Tenen dues certificacions per elaborar i vendre productes ecològics i amb oferta de productes vegetarians i vegans.