El restaurant La Barretina de Roses celebra aquest any el seu vint-i-cinquè aniversari. Aquest establiment es manté com un referent del marisc i el peix fresc de la badia de Roses.

El restaurant no disposa d'un menú fix, els seus plats depenen de la subhasta de peix de la llotja de Roses. Per això, anar al restaurant La Barretina encara resulta més atractiu. Al client, se li mostra una safata amb la pesca del dia. Llobarros, escórpores, lluernes, dorades, turbot o, fins i tot, llamàntols i llagostes vives, entre altres, es poden trobar sempre que en sigui temporada. De primers, també disposen d'una àmplia oferta de marisc de la zona.

Una cuina de mercat que aposta per la sostenibilitat del producte i la seva disponibilitat. Així, el client té la possibilitat d'escollir allò que li ve de gust només amb un cop d'ull.

A més, si hi aneu a dinar o sopar durant el mes de juliol i dieu que heu vist aquest article, us convidaran a una copa de cava. Obert cada dia de 13 a 16 hores i de 20 a 23 hores

RESTAURANT LA BARRETINA

  • Adreça: carrer Cap Norfeu, 29
  • Telèfon: 639 343 895
  • Web: www.labarretinarestaurant.com