Antoni Escudero tanca la llista de Tots per La Jonquera, Seguretat, Ordre i Serveis

Daniel Cardona encapçala la nova formació política vinculada al Partit dels Socialistes

La candidatura que encapçala Daniel Cardona.

La candidatura que encapçala Daniel Cardona. / Emporda.info

Emporda.info

Tots per La Jonquera, Seguretat, Ordre, Serveis és un partit de coalició de progrés del Partit Socialista de Catalunya (PSC), que es presenta per primera vegada a les eleccions municipals a La Jonquera. L'empresari Antoni Escudero, que ja havia estat regidor del PSC a la localitat, tanca la llista que encapçala Daniel Cardona.

Segons la nova formació política, es tracta d'un grup de jonquerencs i jonquerenques, que sota el lema “Més Seguretat, Més Ordre, Més Serveis i Més Jonquera”, s’han unit perquè volen un canvi pel municipi, principalment enfocat amb la millora de la seguretat, l’afavoriment d’una millor convivència i el treball per garantir uns serveis municipals de qualitat.

L’equip està format per 21 persones, residents al municipi de La Jonquera, i encapçalats pel candidat Daniel Cardona, de 49 anys, de professió agent comercial i d’assegurances. Cardona és nascut a La Jonquera, i els seus pares van ser propietaris d’una corredoria d’assegurances, una agència de viatges i una oficina de canvi de divises- empreses situades al poble. Tot i no tenir una trajectòria política, destaca que “s’estima La Jonquera i que ha decidit liderar la candidatura perquè vol fer un bé al poble i millorar-lo”.

Cardona i la resta d’integrats del partit polític són persones amb empenta, de diferents edats i ideologies, molt actius en l’àmbit social i cultural del municipi. Tots ells tenen l’element comú de formar part d’una candidatura constructiva, proactiva, transparent i transversal, que volen estar al govern de La Jonquera per escoltar els seus veïns i veïnes, i així solucionar els seus problemes.

L’equip de la candidatura està format per: Daniel Cardona, Daniel Yeste, Irina Puerto, Christian Albao, Maria Alsina, Hugo Triguero, Èrika Moncayo, Youssef Er-Rahmouni, Isabel Sánchez, Jorge Enríquez, Arelis Yinet Valerio, Mònica Repilado, Charles Tibau, Maria Salomé Ramos, Antonio Corpas, Ivan López, Christian Corpas, Maria Garrido, Gabriela Rodríguez, Frederic Pous; i tanca la llista Antoni Escudero.