Pere Casellas presenta la llista del PSC davant gairebé 300 persones

La número dos és l'advocada Núria Navarro

Pere Casellas, en un moment de la presentació. | PSC Figueres

Pere Casellas, en un moment de la presentació. | PSC Figueres

EMPORDA.INFO

El PSC de Figueres ha presentat oficialment la candidatura per a les eleccions municipals del 28 de maig. L’acte va tenir lloc ahir divendres al vespre a l’Hotel Pirineus amb la presència de prop de tres-centes persones. La presentació va comptar amb la presència del primer secretari del PSC de la Federació de Comarques Gironines, Marc Lamuà.

Sota el lema La Figueres que avança, la llista encapçalada per Pere Casellas està formada per un equip amb participació a diversos àmbits socials, professionals, culturals i esportius. Destaquen els perfils tècnics, amb coneixements de l’administració. Casellas va destacar la joventut dels primers llocs de la llista i considera aquesta aposta imprescindible perquè la ciutat avanci.

Pere Casellas, d'esquena, i els assistents a l'acte. | PSC Figueres

Pere Casellas, d'esquena, i els assistents a l'acte. | PSC Figueres

L’alcaldable del PSC per Figueres, Pere Casellas, és vicealcalde i diputat provincial. Casellas farà tàndem amb l’advocada en exercici Núria Navarro, que ja va ser regidora en el mandat del 2007-2011. En el número 3, repetirà a la llista socialista l’actual regidor de Cultura i Turisme, Alfons Martínez. També acompanyaran el candidat socialista Sabrina Martínez, Dídac Capel; Wahud Balhuoli, Raquel García i José Luis Guillén, entre altres.