El PDeCAT critica el trasllat de l’estació de Figueres a Vilafant

"Va en detriment de la dinamització econòmica de la ciutat i de la vertebració del territori"

Els candidats del PDCAT, davant l'estació de Figueres.

Els candidats del PDCAT, davant l'estació de Figueres. / PDCAT

Emporda.info

Els candidats al Congrés i Senat del PDeCAT-EspaiCiU a Girona, es mostren crítics amb el trasllat de l'estació convencional del centre de Figueres cap a Vilafant, en la seva visita a les instal·lacions.

La formació assegura que les preocupacions dels usuaris es centren en "la problemàtica de mobilitat per a desplaçar-se a l'estació d'alta velocitat", ja que afirmen que en l'actualitat molts figuerencs es desplacen a l'estació a peu perquè està al centre de la ciutat. A més, asseguren que "d'altres usuaris que provenen d'altres municipis de la comarca per fer compres, tràmits o anar a l'hospital prefereixen que no es traslladi l'estació fins a Vilafant. També els preocupa els preus de l'aparcament, les places que hi haurà i si seran suficients, els accessos un cop es traslladi".

Pol Pérez, candidat al Congrés, ha remarcat que "el tren convencional té molts més usuaris que l'alta velocitat". Mentre que Alícia Fuentes, candidata al Senat, assegura que el trasllat "va en detriment de la dinamització econòmica de la ciutat i de la vertebració del territori".