Temps de Música, educar en la musical i les emocions

L’escola acumula 23 anys de trajectòria docent a Figueres

Alumnes de l’escola Temps de Música. | TEMPS DE MÚSICA

Alumnes de l’escola Temps de Música. | TEMPS DE MÚSICA / redacció figueres

Emporda.info

L’escola Temps de Música va començar el passat 4 de setembre el nou curs escolar, ple de noves propostes i sobretot ple de música. Està autoritzada pel Departament d’Educació, dona servei a alumnes de totes les edats des de dos anys, fins a adults, tots amb un interès comú gaudir de la música. Cadascú hi pot trobar el seu programa, ja que compten amb diferents itineraris tant reglats (per accedir al Conservatori) com no.

El seu projecte musical, educatiu i emocional, convida els alumnes a aprendre a ser, a fer, a viure i conviure, per tal d’aconseguir també aficionar-los més a la música. Així doncs, l’entorn de l’aula és de complicitat, valorant les seves fortaleses acompanyant-los amb les diferents expressions artístiques: música i moviment, veu i cos, expressió corporal i teatral, instruments solistes i de conjunt instrumental, llenguatge musical i altres. Els infants estimulen la seva creativitat gràcies a exercicis d’improvisació, corporal, vocal i instrumental, aprenent així, a expressar-se musicalment fent créixer la musicalitat en interacció amb els companys.

Fan participar als alumnes en l’elaboració de diferents treballs escènics que seran representats per ells mateixos, en recitals, audicions, concerts dins i fora de l’escola durant el curs acadèmic. A través de la interpretació d’un repertori, que els alumnes escullen, de la lectura a vista, la improvisació i l’experiència musical en grup, desenvolupen l’escolta, l’adaptació als altres companys, el coneixement de nous estils musicals i a l’hora, tenen l’oportunitat de créixer com a intèrprets.

«Estem molt contents d’aquests 23 anys compartint música i desitgem de tot cor, que aquesta petita família de Temps de Música faci ressonar la música per tot Figueres. Molt bon curs a tothom», afirmen des del centre.

[object Object]

ADREÇA: c. Mare de Déu de Montserrat, 21

TELÈFON: 972 676 383

WEB: www.tempsdemusica.cat