Prestige Idiomas Internacional, tres dècades d’experiència impartint classes d’anglès, francès, alemany i espanyol a Roses

La seu de Prestige Idiomas Internacional al carrer Madrid de Roses.

La seu de Prestige Idiomas Internacional al carrer Madrid de Roses. / Prestige Idiomas

Emporda.info

Ja fa vint-i-nou anys que Prestige Idiomas Internacional imparteix classes d’anglès, francès, alemany i castellà. A partir dels quatre anys la mainada ja es pot apuntar per aprendre alguna de les llengües que s’ofereixen a l’acadèmia fins a aconseguir el nivell més alt, el C2.

Aquest curs s’inicia el dia 18 de setembre i, tot seguint el calendari escolar, finalitza el dia 22 de juny. Els cursos es poden fer de dilluns a divendres, en grup o individualment. Les classes particulars compten amb una gran flexibilitat horària i són perfectes per aquelles persones amb problemes horaris o que necessiten aprendre o millorar la llengua per algun objectiu específic.

Prestige Idiomas Internacional és un centre preparador dels exàmens oficials de Cambridge, L’Alliance Française, el Goethe-Institut i l’Escola Oficial d’Idiomes. Es considera important en la formació de l’alumnat que s’acrediti l’avanç en les llengües estudiades a través dels certificats oficials que emeten els diferents organismes oficials.

Prestige Idiomas Internacional és l’únic centre de la província de Girona acreditat per part de l’Instituto Cervantes per l’ensenyament de l’espanyol com a llengua estrangera (ELE). Tanmateix, és centre examinador dels exàmens oficials DELE (A2, B1, B2, C1) i de l’examen de coneixement constitucional i sociocultural d’Espanya (CCSE). Tant els exàmens DELE A2 com el CCSE són imprescindibles per iniciar els tràmits de la nacionalitat espanyola. Tots els alumnes de l’escola que es presenten als exàmens oficials, aconsegueixen el 100% de l’èxit.

Des de l’any passat també s’imparteixen classes d’espanyol com a llengua estrangera per als alumnes que necessiten un curs de llarga durada de 20 hores setmanals, requisit per a estudiants que necessiten gestionar el visat per romandre al territori espanyol.

Excel·lència acadèmica

L’equip de Prestige Idiomas està format per un grup de professors que combina excel·lència acadèmica, professionalitat, àmplia experiència al costat d’un esperit permanent d’innovació en la forma d’enfocar les classes, utilitzant les eines que proporcionen les noves tecnologies.

A Prestige Idiomas Internacional, tot el que fa l’equip del professorat té per objectiu proporcionar a l’alumne tot el que necessita per arribar a dominar la llengua, transmetent igualment la seva cultura i costums i combinant-ho amb altres activitats que permetin fer de l’aprenentatge una tasca agradable i divertida.

[object Object]

ADREÇA: Carrer Madrid, n.10. Roses. 

TELÈFON: 972152168

WEB: www.prestigeidiomas.com