Per fer bona música calen bons instruments i materials. És en aquest camp on destaca, des de fa trenta-cinc anys, el Grup Vivaldi Rock i Clàssica, una empresa de llarga trajectòria amb botiga al carrer Nou de Figueres. Són especialistes en la venda d’instruments musicals de tota mena i per a totes les edats. També tenen equips de so, d’il·luminació i accessoris diversos. A banda, disposen d’una àmplia oferta en llibres i partitures de tots els estils musicals.

L’establiment es troba just a tocar la Rambla Nova i l’accés a la Ronda Sud, i d’entre els instruments disponibles s’hi pot trobar un extens assortiment en pianos, teclats, guitarres, violins, ukeleles i molts altres més. A més, ofereixen el servei de transport i afinament de pianos, entre d’altres.

Grup Vivaldi és distribuïdor oficial de les millors marques del sector i per això ofereix uns preus molt competitius de firmes com Fender, Roland, Jackson, Yamaha, Lp, Gretsch o Tokai. L’establiment també posa al vostre abast un servei de reparació i manteniment d’instruments de tota classe, ja siguin de vent, de corda, elèctrics o de percussió.

La botiga va obrir les portes l’any 1988, a Figueres. Al llarg d’aquest temps ha aconseguit fidelitzar els seus clients gràcies a un servei proper, especialitzat i de qualitat per part de professionals del món musical.

Grup Vivaldi

ADREÇA: Carrer Nou, 186

TELÈFON: 687 733 521

WEB: www.grupvivaldi.com