Acadèmia Les Forques: 10 anys acompanyant-te per millorar en els estudis

L'esperit jove i compromès amb l’educació de l'acadèmia ha permès adaptar-se molt bé als diferents canvis educatius que s’han produït aquests darrers anys

Xavier Colomer a l’acadèmia.  | EMPORDÀ

Xavier Colomer a l’acadèmia. | EMPORDÀ / REDACCIÓ. vilafant

Emporda.info

L’Acadèmia les Forques de Vilafant celebra desè aniversari aquest setembre, i està a punt d’arrencar l’onzè curs acadèmic. Ho fa amb la mateixa essència de sempre: d’una banda, amb un tracte molt proper amb els nens i nenes, de l’altra, amb una oferta molt accessible que sempre ha mantingut a l’abast de tothom i, finalment, amb una direcció jove i valenta, a càrrec des de fa sis anys de Xavier Colomer, de 29 anys.

Aquest esperit jove i compromès amb l’educació els ha permès adaptar-se molt bé als diferents canvis educatius que s’han produït aquests darrers anys, i comptar amb un bon grapat d’alumnes, de 1r de Primària, passant per l’ESO i fins a 2n de Batxillerat, que han millorat des d’un punt de vista acadèmic i personal.

En aquest sentit, Xavier Colomer explica que «des de que vaig arribar jo, hem intentat mantenir la mateixa filosofia que seguien els antics responsables, que van establir unes bases molt sòlides. Crec que el balanç d’aquests deu anys és molt positiu, sense oblidar que vam superar el Covid-19, i amb un creixement sostingut dels alumnes».

Finalment, comenta que «encarem el curs número onze amb moltes ganes d’ajudar a nens i nenes a millorar tant les seves aptituds acadèmiques com les tècniques d’estudi».

[object Object]

ADREÇA: Carrer Santa Llogaia, 21

TELÈFON: 684 15 2016 

CORREU: academialesforques@gmail.com