Descobreix l’Aula, descobreix el teatre per a totes les edats a Figueres

Un projecte educatiu, cultural i de lleure sense ànim de lucre

Podràs treballar les habilitats creatives i expressives. | AULA DE TEATRE

Podràs treballar les habilitats creatives i expressives. | AULA DE TEATRE / REDACCIÓ. FIGUERES

Emporda.info

Si passegeu pels carrers de Figueres, segurament, haureu vist un cartell vermell amb un QR gegant, que ocupa gran part de l’espai. Aquest cartell amaga un secret que s’ha de desvetllar. Si agafeu els vostres mòbils i entreu al QR, podreu descobrir tota la informació sobre el nou curs que engega l’Aula de Teatre.

Però, que no els coneixes? Són un projecte educatiu, cultural i de lleure, sense ànim de lucre, que té la intenció de treballar les habilitats interpretatives i comunicatives, l’expressió oral i corporal, i els conceptes bàsics de les arts escèniques. Però aquests no són els únics coneixements amb els quals treballen. L’Aula crea un espai que a través del teatre s’aprèn sobre l’educació i gestió emocional i sobre l’educació en valors. Aula de Teatre és una iniciativa que s’emmarca dins del teixit associatiu d’arts escèniques de la ciutat.

L’Aula de Teatre de Figueres.  | AULA DE TEATRE

L’Aula de Teatre de Figueres. | AULA DE TEATRE / REDACCIÓ. FIGUERES

Enguany ofereixen la possibilitat d’obrir fins a 11 grups. Per totes les edats; petits, joves i grans. Dins de tota aquesta proposta, podreu trobar fins i tot, la possibilitat de formar part d’un grup on es treballarà el teatre musical. A més, volen donar l’oportunitat de seguir practicant el català amb ells. Si tu ets una persona que està aprenent la llengua i la vols posar en pràctica, no tinguis cap dubte i omple el seu formulari per fer teatre en català.

L’aula és un espai on podràs treballar les habilitats creatives i expressives a través del joc, d’exercicis i de dinàmiques. Un lloc on poder aprendre, enriquir-te i seguir enriquint la nostra cultura.

Entreu al QR i descobreix l’Aula de Teatre!

[object Object]

Adreça: Plaça Josep Pla, s/n

Telèfon: 633 418 610

Web: www.aulateatrefigueres.cat