L'escola Ramon Muntaner de Peralada guanya el primer premi eduCAC en la Categoria A

El jurat ha reconegut el projecte "Fem ràdio a l'escola"

L'escola Ramon Muntaner de Peralada guanya el primer premi eduCAC en la Categoria A

L'escola Ramon Muntaner de Peralada guanya el primer premi eduCAC en la Categoria A / Escola Ramon Muntaner

Emporda.info

El Consell de l'Audiovisual de Catalunya ha lliurat el 31 de maig de 2023 els diplomes de la 20a edició dels Premis eduCAC. L'acte ha tingut lloc a l'Auditori Municipal de Terrassa, i hi han assistit les escoles finalistes. 

L'escola Ramon Muntaner de Peralada ha participat en la XX edició dels Premis EduCAC i ha obtingut el primer Premi en la Categoria A, de Cicle Mitjà i Superior de Centres Educatius, amb el projecte "Fem ràdio a l'escola". El jurat reconeix aquest treball d’introducció i descoberta del mitjà radiofònic, ben treballat i amb profunditat. El mateix tribunal d'aquests premis afirma que «les emissions són dinàmiques i reeixides, amb una bona dicció i un resultat final notable» i destaquen «l’alt grau d’implicació de tota l’escola, ja que hi participen tots els grups, i també la secció exclusiva dedicada a les xarxes socials, des d’on es fomenta l’educació mediàtica».

Els Premis es convoquen anualment en col·laboració amb el Departament d'Educació de la Generalitat de Catalunya, amb l'objectiu de promoure l'educació mediàtica en el sistema educatiu i reconèixer la feina de la comunitat educativa en aquest àmbit. Consten de tres categories: Categoria A: centres educatius, Categoria B: treballs de recerca de l'alumnat, i Categoria C: professorat de centres educatius.