Un alumne de l'institut Cendrassos ha rebut la màxima distinció a les Proves Cangur de Matemàtiques de les comarques gironines

Noel Vilchez va quedar primer de Girona i quinzè de Catalunya

Noel Vilchez va quedar primer de Girona i quinzè de Catalunya

Noel Vilchez va quedar primer de Girona i quinzè de Catalunya / INS CENDRASSOS

Emporda.info

El dimarts 23 de maig en Noel Vilchez Zazo, alumne de 2n d’ESO de l’Institut Cendrassos de Figueres va ser premiat en un acte celebrat al Palau de Congressos de l’espai firal de Montjuïc a Barcelona per la seva destacada posició en les Proves Cangur: va quedar el 1r classificat de la província de Girona i el 15è classificat d’un total de 21.820 alumnes de tot Catalunya. Posició del 0’03% millor classificat del seu nivell.

Les Proves Cangur és un concurs matemàtic que es basa en la resolució de problemes de lògica organitzat per la Societat Catalana de Matemàtiques.

El premi rebut va consistir en un diploma de reconeixement i unes colònies matemàtiques organitzades per l’entitat Explorium.

Cal destacar que 6 alumnes més de l’institut han quedat classificats en la llista de les millors puntuacions, així com l’elevada participació de l’alumnat de l’Institut en aquestes proves des de la categoria de 1r d’ESO fins a 2n de Batxillerat.