El Fòrum de Treballs de Recerca torna al Monturiol

Un total de 25 alumnes de tretze instituts de l'Alt Empordà van presentar el seu projecte

Jordi Callol

Jordi Callol

L’Institut Narcís Monturiol va acollir el passat dissabte 15 d’abril el XIII Fòrum de Treballs de Recerca catorze anys després que comencés en aquest mateix centre d’educació secundària de Figueres.

Aquest certamen va començar quan l’alcaldessa de Figueres, Agnès Lladó, va prendre la paraula: «És un dia de reconeixement a aquells a qui a vegades no els hi reconeixem gaires coses, però els n’hi exigim moltes: els joves». A continuació, Xavier Culubret, exalumne de l’Institut Narcís Monturiol i expremiat del primer fòrum, va dirigir-se a l’alumnat present: «hem de tenir la ment oberta i si tenim la ment oberta se’ns obriran moltes portes».

Tot seguit, van començar les presentacions dels treballs de recerca dels 25 alumnes seleccionats dels tretze instituts de la comarca.

En acabar, Albert Masoliver, director de l’institut Narcís Monturiol va dir «fa goig veure el jovent que tenim» i també va felicitar «al gran equip docent que ha fet possible el Fòrum», una felicitació a la qual Josep Maia Godoy, director dels Serveis Educatius de l'Alt Empordà, també s'hi va sumar. L’acte va finalitzar amb l’entrega de premis a l’escenari del teatre del centre.