El projecte La sala infantil a les llars d’infants, impulsat per la Biblioteca Fages de Climent de Figueres, ha iniciat una nova edició, en la qual ha lliurat a les quatre llars d’infants municipals una sèrie de lots de llibres. Es tracta de títols que estan destinats a l’ús intern de les llars i al préstec per a les famílies d’aquests centres.

L’activitat es complementarà amb una doble sessió de contes per a nadons, que tindrà lloc a la biblioteca durant el darrer trimestre del curs escolar. L’entrega dels lots s’ha fet amb la col·laboració de l’Institut Ramon Muntaner. Així, l’alumnat del primer curs del Cicle d’Educació Infantil, coordinat per la professora Eva Ferrer, ha preparat una explicació i posada en escena basant-se en els llibres que formen part dels lots i ha fet una petita representació davant dels infants de cada llar.

L’equip de professionals de la biblioteca es feliciten d’aquesta proposta pedagògica i diuen: «L’activitat ha sigut tot un èxit i els infants han gaudit molt de les narracions de les futures educadores». «Amb aquest projecte es pretén contribuir a fomentar l’hàbit lector des de les primeres edats i esdevenir un espai de trobada per a les famílies promovent la cohesió social», han dit.