Educació

Figueres recupera la Festa de l’Arbre amb la participació de més de 500 alumnes

La proposta, que no se celebrava des del 2019 a causa de la pandèmia, ha tingut lloc aquest dimecres a la pineda de la Pujada del Castell

Empordà

Empordà

Figueres ha recuperat la tradicional Festa de l’Arbre. La proposta, que no se celebrava des del 2019 a causa de la pandèmia, ha tingut lloc aquest dimecres amb la participació de més de 500 alumnes de tercer i quart de primària de les escoles de la ciutat. 

Organitzada per les àrees de Medi Ambient i Educació de l’Ajuntament, s’ha celebrat a la pineda de la Pujada del Castell. La Festa ha consistit en la realització de tres tallers per fomentar l’educació en valors i el compromís cívic en l’educació ambiental. També ha tingut lloc un esmorzar saludable, amb la col·laboració de Florenci Fruits, de Sant Pere Pescador.

La festa de l’arbre és una activitat que se celebra a escala mundial per tal de fomentar entre els joves la protecció dels boscos. La primera que es va fer a Catalunya data del 1899. Aquesta proposta sempre se celebra a la primavera, pels voltants de l’1 de maig.