Grup Vivaldi Rock i Clàssica és una empresa amb seu i botiga oberta al públic a Figueres i Girona. Són especialistes en la venda d’instruments musicals de tota mena i per a totes les edats. També tenen equips de so, d’il·luminació i diversos accessoris.

Grup Vivaldi té servei de transport de pianos | SANTI COLL

Disposen d’una àmplia oferta en llibres i partitures de tots els estils musicals per als seus clients. En els establiments que tenen a Figueres, just a tocar la Rambla Nova i l’accés a la Ronda Sud, i Girona, al cèntric carrer Bonastruc de Porta, podreu trobar-hi un variat i extens assortiment en pianos, teclats, guitarres, violins, ukuleles, i un llarg etcètera més d’instruments. A més, ofereixen el servei de transport i afinament de pianos, entre altres.

Distribuïdors oficials

Grup Vivaldi Rock i Clàssica són distribuïdors oficials de les millors marques del sector, per això ofereixen uns preus molt competitius. Les marques més destacades amb les quals compten són: Fender, Roland, Jackson, Takamine, Yamaha, Lp, Gretsch, entre altres referències.

L’establiment també posa al vostre abast un servei de reparació i manteniment d’instruments de tota classe, ja siguin de vent, de corda, elèctrics o de percussió.

La botiga va obrir les portes l’any 1988, a Figueres, ara fa 33 anys. Al llarg d’aquest temps ha aconseguit fidelitzar els seus clients, gràcies al bon tracte que s’ofereix des de la botiga atesa amb personal professional del sector musical.

El servei és proper, especialitzat i de qualitat. Per a qualsevol dubte o per a obtenir més informació, podeu visitar la botiga del carrer Nou o consultar el web del Grup Vivaldi Rock i Clàssica www.grupvivaldi.com. També podeu enviar qualsevol consulta que tingueu al correu electrònic info@grupvivaldi.com.

GRUP VIVALDI ROCK I CLÀSSICA

Figueres

ADREÇA: Carrer Nou, 186, de Figueres

TELÈFON: 972 670 946

Girona

ADREÇA: Carrer Bonastruc de Porta, 29, de Girona

TELÈFON: 972 223 140

WEB: grupvivaldi.com/ca