Grup Vivaldi rock i clàssica és una empresa amb seu i botiga oberta al públic a Figueres i Girona. Són especialistes en la venda d’instruments musicals de tota mena i per a totes les edats. També tenen equips de so, d’il·luminació i diversos accessoris.

Guitarres elèctriques a l’interior de l’establiment Grup Vivaldi

Disposen d’una àmplia oferta en llibres i partitures per als seus clients. En els establiments que tenen a Figueres i Girona, podreu trobar-hi un variat i extens assortiment en pianos, teclats, guitarres, violins, ukuleles, i un llarg etcètera. A més, ofereixen el servei de transport i afinament de pianos, entre altres.

Grup Vivaldi rock i clàssica són distribuïdors oficials de les millors marques del sector, per això ofereixen uns preus molt competitius. Les marques més destacades amb les quals compten són: Fender, Roland, Jackson, Takamine, Yamaha, Lp, Gretsch, entre altres referències.

L’establiment també posa al vostre abast un servei de reparació i manteniment d’instruments de tota classe, ja siguin de vent, de corda, elèctrics o de percussió.

La botiga va obrir les portes l’any 1988, a Figueres, ara fa 32 anys. Al llarg d’aquest temps ha aconseguit fidelitzar els seus clients, gràcies al bon tracte que s’ofereix des de la botiga atesa amb personal professional del sector musical. El servei és proper, especialitzat i de qualitat.Per a qualsevol dubte o per a obtenir més informació, podeu visitar la botiga del carrer Nou o consultar el web del Grup Vivaldi Rock i Clàssica www.grupvivaldi. com. També podeu enviar qualsevol consulta que tingueu al correu electrònic info@grupvivaldi.com.