Vilafant

Intercanvi d'experiències d'àmbit internacional, a l'Institut de Vilafant

Un grup d'alumnes de 2n d'ESO i tres professores han participat en una trobada d'Erasmus+

Els joves participants en la trobada, al Servei Educatiu.

Els joves participants en la trobada, al Servei Educatiu. / INSTITUT DE VILAFANT

EMPORDA.INFO

Un grup d'alumnes de segon d'ESO i tres professores de l'Institut de Vilafant han participat, aquesta setmana, en la segona trobada transnacional de membres dels països que participen al projecte Erasmus+. La trobada s'ha celebrat al Servei Educatiu de l'Alt Empordà, a Figueres, i la delegació vilafantenca ha intercanviat experiències amb altres alumnes i professors representants de Lituània, Eslovènia, Polònia, Turquia i Grècia.

Durant l'esdeveniment, els alumnes dels diferents països han presentat la seva escola i han compartit els projectes en els quals han estat treballant al llarg del curs. També han assistit i han participat activament en les xerrades conduïdes pels knowledge partners (universitats que aporten el coneixement als projectes).

Intercanvi d'experiències d'àmbit internacional, a l'Institut de Vilafant

Intercanvi d'experiències d'àmbit internacional, a l'Institut de Vilafant

«El programa "Young students as political game changers" pretén involucrar els joves estudiants en diferents aspectes socials i motivar-los en temes de política local a partir dels seus propis interessos. Els Quality partners (gestors de la qualitat del projecte) han intentat empoderar i fer sentir els estudiants com a veritables protagonistes del canvi, tot compartint experiències i buscant solucions per millorar», ha explicat la professora de l'Institut de Vilafant Cristina Mallol.