Així realitza Amazon el procés de selecció de Mossos de magatzem a Figueres

Des d'Adecco ens expliquen els passos, requisits i condicions per optar als llocs vacants ofertats

Ofertes de feina d'Amazon a Figueres.

Ofertes de feina d'Amazon a Figueres. / SHUTTERSTOCK

VERÓNICA SEDEÑO

Fa només unes setmanes publicàvem una notícia amb l'oferta de feina d'Amazon demanant mossos de magatzem per treballar al seu nou centre logístic de Figueres. Per donar més informació a qui estigui interessat en optar a aquests llocs de treball a Amazon, parlem amb Ana Soria, Directora de Servei d’Adecco i responsable d'aquest procés de selecció de personal. D'aquesta manera, descobrim els passos a seguir, així com els requisits i condicions per optar als llocs vacants ofertats per treballar a Amazon al Logis Empordà de Vilamalla.

- En primer lloc, per posar-nos en context. Per què va triar Amazon Figueres per ubicar aquestes noves instal·lacions?

El de Figueres és el primer centre d'Amazon Customer Fulfillment a la província de Girona. D'aquesta manera, Amazon continua invertint a Catalunya amb el propòsit de donar el millor servei possible als seus clients.

- Quant de personal necessita Amazon per al bon funcionament d'un centre d'aquestes característiques?

 Aproximadament, des de l'apertura i durant els primers tres anys d'activitat, es generen uns 1.500 llocs de treball.

- En què consisteix el procés de selecció que Amazon té en marxa en aquests moments a Figueres amb el què demana Mossos de magatzem?

El procés de selecció consta de dues fases: la primera es realitza amb la inscripció a l'oferta mitjançant un test d'avaluació i una prova de logística i la segona és una vídeo-entrevista grupal en què els/les candidats/tes hauran de fer una presentació sobre la seva situació actual i experiència, així com una dinàmica de recerca on s'analitzaran les seves competències.

- Es podria traçar un perfil del candidat ideal per ocupar aquests llocs vacants a Amazon?

Per als llocs de mossos de magatzem a Amazon no es requereix experiència prèvia similar o un determinat nivell d'estudis. Busquem persones amb bona actitud, predisposició, alta capacitat d'aprenentatge i que siguin polivalents. És imprescindible, això sí, disposar de mitjans propis per poder-se desplaçar i arribar al centre de treball.

- Quines són les condicions ofertades?

Les ofertes de feina per a mossos de magatzem a Amazon ofereixen jornada completa de dilluns a diumenge, amb dos dies lliures a la setmana i un horari de 40 hores setmanals. És un horari rotatiu, amb torns de matí, tarda i nit.

Inicialment es realitzarà una contractació temporal amb Adecco, però hi ha possibilitats reals de continuïtat a futur.

- Què ha de fer qualsevol persona que estigui interessada en treballar a Amazon a Figueres?

Tots/es els interessats/des es poden inscriure a l'oferta clicant directament sobre el següent enllaç: oferta de feina de Mosso/a de magatzem per a Amazon a Figueres.

- Tenen previstes noves demandes de personal a curt termini a Amazon?

Sí, aquest procés de selecció per a mossos de magatzem a Amazon durarà diverses setmanes. Les incorporacions estan previstes a partir de la darrera setmana de maig ia partir d'aquí se succeiran noves necessitats per a moments específics de l'any com ara campanyes com el Black Friday, Nadal, etc.