Servimuntada, empresa referent en tasques de construcció i restauració

L’objectiu de la companyia és la compravenda, parcel·lació, urbanització i promoció de tota classe de finques rústiques i urbanes u Des de fa uns anys també es dedica a la construcció de piscines

Una de les obres de Servimuntada.

Una de les obres de Servimuntada. / EMPORDÀ

Empordà

Empordà

Servimuntada, és una empresa familiar, referent en tasques de construcció i restauració. La feina ben feta i la seva capacitat per trobar solucions als problemes que poden sorgir és la seva carta de presentació.

Servimuntada ofereix un servei eficient i de qualitat.  | SERVIMUNTADA

Servimuntada ofereix un servei eficient i de qualitat. | SERVIMUNTADA / redacció+. maçanet de cabrenys

L’empresa tant construeix obra nova com realitza tasques de rehabilitació i restauració. Ha liderat multitud de projectes tant de nova construcció com de restauració de masies, en aquests darrers casos, mantenint l’essència de l’edificació original, si així ho desitja el client.

Amb seu a Maçanet de Cabrenys, Servimuntada té els seus clients a la zona nord de la comarca i a tota la demarcació de Girona, però també s’ha estès a la Catalunya Nord. Aquesta clientela ja la va cultivar el pare de Marc Costejà, que n’és l’actual propietari. Però pel que fa a la restauració, segons comenta Costejà, «sempre hi hem apostat, perquè de totes les feines que podem fer del sector, és la que més ens agrada. És veritat que hi ha hagut un auge de la restauració en els últims anys, però nosaltres, des de sempre que en fem».

Posen les darreres tècniques i les millors eines per oferir un servei eficient i adaptat per a cada client. Cada obra que realitza és un gran projecte per a l’empresa que s’hi aplica amb els màxims estàndards de qualitat. També disposen de màquines d’excavació .

L’objectiu de l’empresa Servimuntada és la compravenda, parcel·lació, urbanització i promoció de tota classe de finques rústiques i urbanes, juntament amb l’execució completa de tota mena d’obres de construcció per compte propi o de tercers. Així mateix, l’empresa també es dedica a la construcció de piscines.