L'empresa Manusa ha instal·lat més de 9.000 portes a la província de Girona

Compta amb els certificats de qualitat europeus més exigents

L’empresa Accés Ràpid SL.

L’empresa Accés Ràpid SL. / MARC MARTÍ

Empordà

Empordà

Amb més de trenta-cinc anys d’experiència en el sector, Accés Ràpid SL és el distribuïdor oficial a Girona de portes automàtiques Manusa, des de la seva seu central al carrer Ramon Serradell Molines, 11-13 de la Bisbal d’Empordà i al telèfon: 972 641 416 o al 619 74 2811 . Un equip humà professional i qualificat ofereix, a la demarcació de Girona, la instal·lació i el muntatge de qualsevol mena de porta automàtica de pas per a persones.

9.000 portes instal·lades

Des de 1998 l’empresa dissenya i crea projectes exclusius per a cada client. Amb més de 9.000 portes instal·lades a la província de Girona. Disposen d’un ampli ventall d’accessos intel·ligents, donant solucions a tots els sectors. El seu objectiu és la confiança i la satisfacció dels clients.

L’atenció personalitzada i un servei tècnic d’excel·lent qualitat són altres trets principals de l’empresa. Per poder oferir solucions a tots els sectors del mercat, Manusa ha optat per diversificar les aplicacions tradicionals de les portes automàtiques.

Exemple d’això va ser la incorporació de portes giratòries i la incorporació de noves línies de producte, destinades a àmbits relacionats amb la sanitat i els serveis.

Manusa, amb més de trenta anys d’experiència en el sector, disposa d’una fàbrica de més de sis mil metres quadrats a Valls. És una de les principals marques de portes automàtiques a escala internacional.

Compta amb els certificats de qualitat més exigents dins l’àmbit europeu, una qualificació que els permet seguir competint en totes les categories dels seus productes.