El rei de la Rajola, un referent en el sector de la construcció

A les seves botigues hi trobareu una oferta de més de 450 models propis en estoc

Establiment del Rei de la Rajola de Biure d’Empordà.  | JOSEP FALGUÉS

Establiment del Rei de la Rajola de Biure d’Empordà. | JOSEP FALGUÉS / readacció. biure

Emporda.info

El Rei de la Rajola és conegut pel subministrament de rajoles i paviments. La seva especialitat és treballar els grans volums d’existències de rajoles, amb més de 450 models propis en estoc en una oferta global que arriba als 25.000 models. D’aquesta manera, i gràcies a l’exportació, l’empresa aconsegueix uns preus únics al sector. «Oferim un bon servei, ràpid i un assortit molt ampli de productes», explica Toni Ros, fundador i gerent de l’empresa.

Més de tres dècades

Des de fa més de trenta anys aquesta empresa es manté com un referent del sector gràcies a la confiança que rep per part dels seus clients i la seva vocació de servei que fan créixer el negoci cada dia fruit d’aquesta filosofia.

Un referent en el sector de la construcció

Un referent en el sector de la construcció / readacció. biure

A les seves botigues, tenen més de 2.000 metres quadrats de sala d’exposicions amb àmplies zones on presenten rajoles assequibles, gres, sanitaris, banyeres i plats de dutxa, terres, parets, accessoris, aixetes, barbacoes i forns. També hi trobareu brasers per a llenya i carbó, que faran màgics els capvespres al vostre jardí, creant un ambient realment acollidor i agradable, que et permetrà poder continuar gaudint de l’exterior en aquests mesos d’hivern.

Establiment del Rei de la Rajola de Biure d’Empordà.  | JOSEP FALGUÉS

Establiment del Rei de la Rajola de Biure d’Empordà. | JOSEP FALGUÉS / readacció. biure

El Rei de la Rajola és avui present a tres municipis catalans: Medinyà, Palafolls i des de fa dos anys a Biure d’Empordà. Aquest últim establiment disposa de 300 metres quadrats d’exposició i 10.000 metres quadrats de magatzem on podràs trobar una àmplia gamma de productes.

ADREÇA: carretera N-II km 726

TELÈFON: 972 529 114

WEB: www.elreidelarajola.com