Fincas Degon, una nova immobiliària i administradora

Un servei de qualitat adaptat a les necessitats del client

Les fundadores de Fincas Degon. | FINQUES DEGON

Les fundadores de Fincas Degon. | FINQUES DEGON / redacció. Santa margarida

Emporda.info

Al cor de Santa Margarida, s’ha fundat, aquest 2023, una empresa anomenada Fincas Degon, que ha arribat per oferir un servei de qualitat, independent i fiable donant resposta a les necessitats dels seus clients a través d’una atenció personalitzada. Amb un equip altament qualificat i experimentat en el sector, a Fincas Degon, la seva habilitat és present en cada gestió per superar les expectatives dels seus clients.

Compravenda i lloguer

Voleu vendre la vostra propietat i treure-li el màxim partit? Una valoració correcta i totalment gratuïta del vostre immoble en menys de 24 hores, és el primer pas per a una venda ràpida i exitosa.

Des de la seva secció immobiliària, a Fincas Degon us ajudaran a trobar la finca dels vostres somnis amb una àmplia varietat d’opcions i preus o a vendre-la al millor preu. Tant si sou venedor com comprador, us guiaran i acompanyaran en tot el procés.

Si busqueu fer una inversió o comprar un bé immoble, no dubteu a contactar amb ells. Fincas Degon no ven immobles, ven somnis i us estan esperant. A més, si voleu venir a passar uns dies vora al mar per a conèixer la Costa Brava, a través de la seva web i diferents portals trobareu el millor preu.

Administració de finques

Un dels pilars de Fincas Degon és el seu servei d’administració de finques, el qual busca facilitar la convivència entre veïns. Per aconseguir-ho, posen a disposició una sala de reunions per a la comunitat de propietaris, la qual cosa permet abordar inquietuds i necessitats de manera eficient.

Dins dels serveis d’administració, Fincas Degon s’encarrega de la comptabilitat de la comunitat, el control de pagaments, cobraments i gestió de quotes i/o deutes, la redacció i enviament d’actes, el manteniment de l’edifici, sinistres, resolució d’incidències que puguin sorgir, etc.

Un dels seus punts forts és la quantitat d’idiomes que parlen: català, castellà, francès, anglès, alemany i holandès, facilitant així la gestió de qualsevol propietat.

Es comprometen a vetllar i defensar els interessos dels seus clients, i per això, la seva prioritat és una gestió transparent i eficient, buscant sempre les millors condicions, preus i acords.

Altres gestions

Tanmateix, altres serveis que proporcionen són: venda d’assegurances de llar, vehicle i vida, presentació d’impostos per a no residents, tramitació de cèdula d’habitabilitat i certificats energètics, tramitació HUTG, NIE, declaracions de renda, gestió d’herències i donacions, importació i exportació de vehicles, sistema d’alarmes, entre altres.

ADREÇA: avinguda Gola d'Estany, 41

TELÈFON: 722 403 655

WEB: www.fincasdegon.com