Ceigrup-Finques Company: 60 anys de referència en el sector immobiliari

L’empresa es va fundar l’any 1963 a Llançà i amb la incorporació de la segona generació familiar va obrir tres oficines més: a Figueres l’any 1991, a Roses el 1995 i a la ciutat de Girona l’any 2008

L’equip de Ceigrup-Finques Company a la convenció anual de l’empresa. | EMPORDÀ

L’equip de Ceigrup-Finques Company a la convenció anual de l’empresa. | EMPORDÀ / redacció. figueres

Emporda.info

Ceigrup-Finques Company està d’aniversari. Aquest any 2023 en fa 60 de la creació de l’empresa. La història es remunta al 1963, quan Josep Company Molar va començar l’activitat immobiliària en una petita oficina a Llançà. En aquella època era quan s’iniciava el fenomen del turisme a la Costa Brava. Durant aquells primers 25 anys, les relacions amb els clients eren molt directes i personals, on tot es basava en la confiança i l’honestedat professional, amb l’objectiu de guanyar-se la fidelitat de compradors i llogaters, però també de totes les persones relacionades amb el sector.

A partir de la incorporació de la segona generació familiar, Joan Company (1984) i Josep Company (1987), l’empresa va apostar per créixer i oferir els seus serveis a Figueres, des del 1991, i seu dels serveis centrals des del 2004; a Roses, a partir del 1995, i a Girona, des del 2008, amb una nova oficina des del 2021. L’ampliació i el creixement no ha estat un impediment perquè Finques Company sigui fidel a la seva cultura d’empresa basada en l’honestedat, la professionalitat i eficiència, que li ha permès fidelitzar els clients i ser una de les immobiliàries de referència a la província de Girona.

A més de l’activitat d’intermediació de les compravendes i dels lloguers, Finques Company ofereix serveis immobiliaris d’administració de comunitats de propietaris, gestió patrimonial dels lloguers, el lloguer turístic, assegurances, valoracions, etc. Actualment, disposen d’un equip humà d’una seixantena de persones, format i especialitzat per garantir un servei professional i de qualitat als clients. També són socis fundadors de la xarxa immobiliària Ceigrup, que fa més de 30 anys que agrupa els millors professionals de la província de Girona.

Ara, Finques Company està immersa en el segon relleu generacional que ha de permetre a Tània Company i Sergi Company, que treballen a l’empresa, seguir la trajectòria del negoci.

CEIPGRUP-FINQUES COMPANY

Adreça: carrer Pella i Forges, 7. Figueres

Telèfon: 972 671 365

Web: www.finquescompany.com