Al Garden Sant Pere ho trobareu tot per gaudir del vostre jardí aquest estiu

L’empresa es dedica al cultiu i a la venda, a l’engròs i al detall, d’arbres d’ombra, arbustos, fruiters, palmeres, oliveres i plantes decoratives

El seu equip està format per professionals especialitzats. | EDUARD MARTÍ

El seu equip està format per professionals especialitzats. | EDUARD MARTÍ / redacció. Sant Pere pescador

Emporda.info

El bon temps ja és aquí i és època de gaudir dels jardins, terrasses i patis i omplir-los color per poder-hi passar moltes estones agradables. Per fer-ho de la millor manera, us heu de posar en mans de professionals i especialistes com són els Vivers i Garden Sant Pere, un referent en la producció vegetal de qualitat. Es dedica al cultiu i a la venda, a l’engròs i al detall, d’arbres d’ombra, arbustos, fruiters, palmeres i oliveres.

Alguns exemplars d’arbres son centenaris.  | EDUARD MARTÍ

Alguns exemplars d’arbres son centenaris. | EDUARD MARTÍ / redacció. Sant Pere pescador

Aquesta empresa familiar amb més de trenta anys d’experiència la trobareu a la carretera de Castelló d’Empúries a Sant Pere Pescador. Tres dècades treballant en el món de les plantes fa que el seu equip conegui el territori de l’Alt Empordà i les seves peculiaritats. Us aconsellaran de quines són les plantes que s’adapten millor als vostres espais i estils de vida. També hi trobareu testos i objectes decoratius de ceràmica, taules, fonts, pous de pedra artificial, entre altres. Així l’empresa fa realitat la construcció de jardins i espais naturals segons les demandes i necessitats de cada client. També s’encarrega de portar tot el material al domicili i disposa d’un camió grua per als trasllats.

Un referent en la producció vegetal.  | EDUARD MARTÍ

Un referent en la producció vegetal. | EDUARD MARTÍ / redacció. Sant Pere pescador

Més de deu hectàrees de viver

El Garden Sant Pere, de la família Poch, té més de deu hectàrees de viver i plantacions de producció pròpia, i una àmplia zona d’exposició de plantes i flors que permeten als clients i visitants poden escollir entre la gran varietat de plantes exposades.

Tenen més de deu hectàrees de viver.  | EDUARD MARTÍ

Tenen més de deu hectàrees de viver. | EDUARD MARTÍ / redacció. Sant Pere pescador

Alguns exemplars d’arbres són centenaris o, fins i tot, en el cas de les oliveres, arriben a ser mil·lenaris. Tota la seva cartera de productes es pot classificar en deu grans grups: els arbres, els arbustos, les plantes enfiladores, les plantes aromàtiques, les plantes i flors de temporada, les coníferes, les palmeres i plantes exòtiques, les oliveres, els arbres fruiters i les plantes d’interior.

Vivers Garden Sant Pere està obert al públic des de dilluns fins dissabte, de les nou del matí a la una del migdia, i de tres a set de la tarda. Els diumenges obren al matí. Per a més comoditat, els clients de l’establiment tenen a la seva disposició un gran pàrquing de fàcil accés a les instal·lacions a l’exterior de Sant Pere.