Inicia el teu propi negoci en 30 dies amb un Curs d'Emprenedoria subvencionat a Figueres

A més, si tens menys de vint-i-nou anys, rep fins a 15.120 euros a fons perdut per engegar la teva idea

Tens una idea de negoci, però no saps per on començar? ICON Serveis Informàtics et brinda l'oportunitat perfecta per convertir el teu somni en realitat a través del "Curs d'Emprenedoria" de 60 hores subvencionat per la Cambra de Comerç de Girona amb fons europeus que es fa a Figueres.

Del 20 de maig al 20 de juny, de dilluns a dijous de 16 a 19 hores, aquest curs pràctic i intensiu permetrà guiar en tots els aspectes clau per emprendre: des de la validació de la teva idea de negoci, creació d'un sòlid pla de màrqueting i model econòmic, fins al desenvolupament de competències digitals com disseny web, SEO i tècniques de venda digital.

"El nostre objectiu és que en finalitzar el curs, els participants tinguin el seu projecte empresarial en marxa i validat en només trenta dies", afirma l'equip d'ICON. A més, es brindarà assessorament sobre possibles subvencions a les quals poden accedir.

Cal destacar que aquest és un curs especialment atractiu per a joves menors de vint-i-nou anys que podrien desenvolupar la seva idea de negoci i obtenir fins a 15.000 euros.

Les places són limitades. Qui vulgui participar es pot inscriure contactant a través de WhatsApp al 635 647 380 o Instagram a @forum.imagina o @icon_figueres.

ICON Serveis Informàtics

Amb més de vint anys formant emprenedors locals, ICON disposa d'un equip d'experts que compartiran els seus coneixements i experiències pràctiques. "Creiem fermament en potenciar el talent emprenedor de la nostra regió, per això donem suport a iniciatives com Imagina Fòrum, una associació que promou l'ecosistema empresarial local", apunten des d'ICON.