La Fira del Vaixell d’Empuriabrava tanca amb un bon volum de vendes

Segons l'organització, en el moment del tancament de la Fira, les vendes han arribat al 21%

Empordà

Empordà

La 34a edició de la Fira del Vaixell ha tancat aquest diumenge amb gran èxit després de nou dies. Durant una setmana la zona portuària d’Empuriabrava s’ha convertit en un gran aparador amb 300 embarcacions de tota mena; noves, seminoves, de diferents eslores i preus.

Enguany han estat 27 empreses nàutiques les que s’han presentat i han tingut l’oportunitat d’exposar els seus productes. Les embarcacions més populars d’aquesta edició han estat les motores d’entre 6 i 10 metres, i l’oferta en motos aquàtiques de dues i tres places han estat populars entre els visitants.

Des de l’organització asseguren haver rebut afluència d’arreu del territori i es troben satisfets amb les vendes, que han arribat al 21%. Aquesta xifra s’ha mantingut estable durant les darreres edicions, anant del 20-25%, tot i que aquest percentatge sol ser més elevat durant les setmanes posteriors a la Fira.¡

Els promotors consideren que la «d’Empuriabrava és una fira consolidada que en la seva 34a edició continua mostrant muscle» i aquest fet ho prova que al llarg de tota la seva trajectòria i en el transcurs dels anys, han estat més de 3.000 les embarcacions i motos d’aigua que s’han venut durant la Fira del Vaixell. 

Tot i que les xifres de la passada edició no arribaven a les de prepandèmia, encara s’ha d’esperar per fer el balanç de les vendes d’aquest 2024.