CaixaBank és l´única entitat financera en 17 municipis de l'Alt Empordà

Amb un total de 24 oficines, que donen servei als més de 81.400 clients que té l’entitat a aquesta comarca a través de 118 empleats

La Caixa Store de Figueres.

La Caixa Store de Figueres.

Emporda.info

CaixaBank disposa l’Alt Empordà d’un total de 24 oficines, que donen servei als més de 81.400 clients que té l’entitat a aquesta comarca, a través de 118 empleats.

L’entitat compta amb una oficina centenària a l’Alt Empordà, l’oficina Store Plaça de la Palmera de Figueres. Durant aquests 100 anys, les oficines de CaixaBank han acompanyat als canvis socioeconòmics del municipi, estimulant l’estalvi i la previsió, i ajudant als seus veïns a posar en marxa els seus projectes professionals i familiars. Les oficines han evolucionat com ho han fet els municipis, el país i la ciutadania, adaptant-se a les necessitats de l’entorn i dels seus clients, amb una màxima clara: visió de permanència i vocació de servei, professionalitat i excel·lència.

La històrica oficina de la plaça de la Palmera a Figueres

La històrica oficina de la plaça de la Palmera a Figueres. / Caixabank.

CaixaBank ofereix cobertura financera a l’Alt Empordà amb un total de 24 oficines i, en 17 d'aquestes localitats, és l'única entitat, complint així amb el compromís de no abandonar municipis en els quals sigui l'únic banc. És la manera d'entendre la inclusió financera per part de l'entitat com una banca pròxima i accessible, mantenint inalterable el seu compromís d'estar a prop dels clients. Aquesta àmplia presència a l’Alt Empordà es complementa amb una xarxa de caixers automàtics d'última generació que permeten realitzar la majoria de les operacions més habituals per part dels clients, com retirades d'efectiu, pagament de rebuts o transferències, entre moltes altres funcionalitats. A l’Alt Empordà, CaixaBank disposa de 73 caixers automàtics.

El director territorial de CaixaBank a Catalunya, Josep Maria González, ha subratllat "el compromís de l'entitat amb Catalunya d'estar a prop de les persones i de les empreses catalanes i donar-los cobertura financera i atendre les seves necessitats, estiguin on estiguin, a través d'un servei excel·lent". Gonzàlez ha posat en valor "la capil·laritat de l'entitat que li permet oferir servei als clients tant en grans ciutats com en petits municipis gràcies a la seva àmplia xarxa d'oficines".

Els municipis on CaixaBank es l’única entitat a l'Alt Empordà

  1. Sant Pere Pescador
  2. Peralada
  3. Palau-Saverdera
  4. Llers
  5. Vilajuïga
  6. Portbou
  7. L’Armentera
  8. Bàscara
  9. El Port de la Selva
  10. Vilabertran
  11. Garriguella
  12. Agullana
  13. Saus, Camallera i Llampaies
  14. Maçanet de Cabrenys
  15. Sant Climent Sescebes
  16. Darnius
  17. Colera

[object Object]

Fa 100 anys, als rètols de les oficines no hi havia l'estrella de Joan Miró (va caldre esperar el 1982), no hi havia targetes de crèdit, ni caixers automàtics, ni ordinadors, ni molt menys Internet. Des del punt de vista estètic i tecnològic, tenia poc a veure una oficina de llavors amb una actual, però hi ha una cosa que un segle no ha aconseguit canviar: la vocació de servei i la proximitat al client. Totes aquestes oficines han esdevingut testimonis d'excepció de la transformació política, social i econòmica del país, mantenint-se sempre molt enganxades al territori. Anys en què també el sector financer ha viscut una gran transformació, i ”la Caixa” va passar de caixa d'estalvis banc cotitzat, CaixaBank, sense perdre, això sí, la seva vocació social, cosa que forma part del seu ADN .