Galeria 35 inaugura una botiga al centre de Figueres

Una empresa familiar especialitzada en la fotografia

La botiga de Figueres de Galeria 35. | JUANJO ALFONSO

La botiga de Figueres de Galeria 35. | JUANJO ALFONSO / redacció figueres

Emporda.info

Galeria 35, un negoci familiar dedicat a la fotografia, ha inaugurat un establiment a la ciutat de Figueres. La seva trajectòria va començar el 1975 a la ciutat de Banyoles. Més endavant va obrir botigues a Girona, i l’any passat a Vic.

L’empresa està dirigida pels fundadors i la segona generació, que continuen amb el negoci familiar. Aquesta llarga trajectòria de quasi 50 anys, fa que aquesta empresa sigui una experta en el sector fotogràfic, tant analògic com digital. Qualsevol servei relacionat amb el món de la fotografia, el podeu trobar als seus establiments.

Una de les seves especialitats són les fotografies de carnet de tota mena, sigui per DNI, passaports, nacionals o d’altres països; visats, etc. Tot i l’auge de les fotos en format digital, majoritàriament fetes amb mòbils, no s’ha d’oblidar la impressió per així tenir les més importants en un suport físic. Als seus establiments, les podreu imprimir a diferents mides amb molta facilitat. En aquest sentit , estan al dia de les novetats tecnològiques del sector.

Per als més nostàlgics, podreu trobar rodets de color o en blanc i negre, càrregues Polaroid, etc. I, si voleu revelar aquests rodets, també us donen el servei de revelat en paper o digital.

Per altra banda, hi podreu trobar una àmplia selecció d’àlbums i marcs de totes mides i dissenys, un regal sempre molt agraït. També, si busqueu un format d’àlbum digital i el voleu maquetar vosaltres mateixos o productes personalitzats amb fotografies, tasses, calendaris, camisetes, etc. Galeria 35 treballa amb dues empreses de proximitat que ofereixen aquest servei. A la botiga, us informaran de les millors opcions.

ADREÇA: carrer Pep Ventura, 3

TELÈFON: 972 699 167

WEB: www.galeria35.com