JYSK celebra un gran esdeveniment per llançar la nova línia de descans

L'empresa danesa, que té botigues a Figueres i Empuriabrava, va presentar el llançament de la nova gamma de matalassos especialment dissenyada i adaptada al seu client espanyol

JYSK celebra un gran esdeveniment per llançar la nova línia de descans

JYSK celebra un gran esdeveniment per llançar la nova línia de descans

Emporda.info

El passat 6 de setembre, JYSK, cadena internacional danesa especialitzada en descans, mobles i decoració per a la llar, ha celebrat un gran esdeveniment a la seva botiga de València, ubicada al Centre Comercial Arena Multiespai, per donar la benvinguda als nous productes de descans, com és el nou assortiment de matalassos. La companyia té botigues a Figueres i Empuriabrava, i a altres poblacions de les comarques gironines.

L'esdeveniment va comptar amb la presència de periodistes, influencers i clients d'empresa a l'Estudi de Matalassos, on els Especialistes en Descans de JYSK han pogut mostrar els avantatges i les característiques d'aquesta nova gamma.

Els nous matalassos estan disponibles a les 150 botigues que l'empresa té a Espanya i Portugal, i actualment es beneficien d'un atractiu descompte fins a un 60%.

És conegut que passem més d'un terç de la nostra vida al llit, però la importància d'obtenir un bon descans preval sobre dormir molt, i l'elecció del matalàs juga un factor fonamental.

Dormir malament, en efecte, ens afecta la salut física, mental i emocional. Pot posar-nos de mal humor, afectar la nostra columna vertebral, generar dolors musculars, problemes de circulació i fins i tot interferir en la nostra salut mental si no aconseguim un bon repòs

Nous productes

En la nova línia, JYSK proposa, tant a les seves botigues com a la seva botiga online, fibres hipoal·lergògenes, teixits que incorporen la tecnologia "Greenfirst" que és un efecte antibacterià natural, repel·lent dels àcars de la pols. També capes addicionals de Memory Foam i Soft Foam, que milloren el confort i la relaxació, com és el cas del matalàs d'escuma GOLD F140, amb 3 zones de confort que alleugen la pressió.

D'altra banda, el model GOLD S110 és un matalàs de molls amb 600 molls ensacats, té una alçada més gran que la mitjana (29 cm) i un teixit amb efecte refrescant. El seu gruixut encoixinat de fibra hipoal·lèrgica garanteix un descans i confort similar a dormir en un llit d'hotel de luxe! És reversible oferint confort a 2 cares.

Hi ha molts models i mides per triar, i els matalassos venen enrotllats per a més practicitat.

JYSK, especialista en descans

Si bé pot semblar una odissea triar el matalàs més adequat, els Especialistes en Descans de JYSK sabran oferir-te els millors consells, ja que es formen a l'Acadèmia del Descans i coneixen de forma experta el producte. Per això, res millor que passar-te per les botigues i assessorar-te personalment.

No trobes la mida que vols de matalàs? Cap problema, ho pots fer a mida. I, a més, és important fixar-te quines són les garanties ofertes.

En el cas de JYSK, els matalassos tenen fins a 25 anys de garantia, i la possibilitat de tastar, els de la gamma GOLD, per 100 nits sense compromís.