CosMc's: Aquests són els nous restaurants de la cadena McDonald's

La multinacional vol expandir el seu negoci amb l'obertura de nous establiments que tindran diferències dels McDonald's originals

Un establiment McDonald's, en una imatge d'arxiu.

Un establiment McDonald's, en una imatge d'arxiu. / ANDRÉS CRUZ

EPE

Tot i tenir èxit mundial amb la seva cadena de restaurants de menjar ràpid, McDonald's continua innovant dia a dia per no defraudar els seus fans i continuar captivant a milions de persones. 

Aquesta vegada ha optat per llançar una nova proposta de restaurantsCosMc's.

El CEO de la cadena d'hamburgueseries, Chris Kempczinski, va assegurar durant la presentació dels resultats del segon trimestre de la multinacional, que la nova marca que proposa McDonald's "és un concepte de format petit amb tot l'ADN de McDonald's, però amb la seva pròpia personalitat única".

Obertura al 2024

Tal com apunta CNBC, els primers locals d'aquesta nova línia de restaurants obriran les portes al públic en les primeres setmanes del 2024. Es coneixeran pròximament més detalls sobre aquesta nova iniciativa que proposa aquesta tradicional cadena de menjar ràpid, des dels seus plans d'expansió fins a la seva estratègia de llançament.

Diferències entre el McDonald's original i la seva nova proposta de marca

McDonald's ha decidit posar un nom diferent a aquesta nova proposta, ja que vol que es diferenciï dels seus restaurants originals. La nova iniciativa de McDonald's farà referència en el seu nom a CosMc, un personatge de McDonaldland que va aparèixer en diversos anuncis del restaurant en els anys 80 i 90.

La diferència que tindrà amb McDonald´s

La seva principal diferència estarà en la grandària. S'espera que els nous establiments tinguin unes dimensions molt més reduïdes en comparació amb un McDonald's tradicional. El motiu de reduir la grandària del local és gràcies a l'èxit que estan tenint actualment les comandes a domicili. Amb aquesta reducció d'espai, l'empresa prescindeix de grans instal·lacions i té l'oportunitat d'invertir diners en altres qüestions noves i innovadores.

Tot i que McDonald's ha intentat créixer com a empresa més enllà del seu negoci principal, no ha aconseguit quallar i obtenir èxit en cap ocasió, desprenent-se de les tres cadenes amb les quals va intentar expandir la seva marca original.